قم- ایرنا- مدیرکل راه و شهرسازی قم گفت: بر اساس ارزیابی انجام گرفته قم بعد از استان گیلان، بیشترین میزان پرداخت تسهیلات ویژه بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا  در حوزه حمل‌ونقل برون‌شهری را به خود اختصاص داده است.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی قم، حسن صبوری در این زمینه افزود: از سال گذشته و هم‌زمان با شیوع ویروس کرونا، بسیاری از کسب‌وکارها دچار خسارت و آسیب شدند که بر همین اساس تسهیلاتی ویژه برای برخی کسب‌وکارها در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: یکی از این کسب‌وکارهای حوزه حمل‌ونقل برون‌شهری شامل جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی بوده است و از همین رو با هدف جبران بخشی از خسارات وارده به این مشاغل و شرکت‌ها در اثر شیوع بیماری کرونا تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضا و بر اساس آن تسهیلاتی به رانندگان مسافری بین‌شهری و شرکت‌های حمل‌ونقلی در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به این‌که به ۸۸ درصد درخواست‌ها، تسهیلات پرداخت شده است، ادامه داد: به یک هزار و ۷۷۴ راننده برون‌شهری بالغ بر ۱۶ میلیارد ریال تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی پرداخت شد.

صبوری گفت: ۱۳ شرکت مسافربری جاده‌ای با اشتغال ۴۶ نفر پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات ویژه کرونا دریافت کردند.

وی در خصوص پرداخت تسهیلات به شرکت‌های هواپیمایی نیز گفت: به هشت شرکت هواپیمایی با اشتغال ۲۷ نفر مبلغ سه میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شد.

به گفته وی،‌ در مجموع یک هزار و ۷۹۵ پرونده در خصوص کسب‌وکارهای مربوط به حمل‌ونقل استان با اشتغال یک هزار و ۸۴۷ نفر تشکیل شد که حدود ۱۱۵ میلیارد ریال تسهیلات ویژه بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا به آن‌ها تخصیص یافت.