تهران - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه در روایت‌ها نباید جعل و اغراق کرد، افزود: باید براساس واقعیت‌ها سخن گفت، مستندسازی وصایای شهدا در طول سال‌های دفاع مقدس یکی از بهترین برنامه‌هایی بود که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام شده است.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، مراسم اختتامیه نخستین دوره آموزش مجازی پیام آوران ایثار (سخنوری و روایتگری) ویژه چهلمین سالگرد دفاع مقدس با عنوان بزرگداشت «شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی» با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین یوسفعلی شکری در این مراسم که در راستای تجلیل از پیام‌آوران فرهنگ ترویج ایثار و شهادت برگزار شد، گفت: راویان باید مستند صحبت کنند و اگر راوی جعل و تحریف کند به هدف واقعی نخواهد رسید، همانند برخی روضه‌های جعلی که اثر مثبت بر مخاطب ندارد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی درخصوص فرهنگ ایثار و شهادت روایتگری می‌شود باید موضوع آن با عظمت و با هیبت نشان داده شود. این کاری بود که حضرت سجاد (ع) و حضرت زینب (س) در روز عاشورا انجام دادند، از این رو اگر نمی‌توانیم حسینی باشیم باید زینبی عمل کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تأکید امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: امام خمینی (ره) ۲۲ اسفند ۵۸ یک سال بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برای رسیدگی و صیانت از خانواده شهدا دستور به تشکیل بنیاد شهید دادند. رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید دارند لذا باید این فرهنگ مورد توجه قرار بگیرد و مردم آن را الگو و سرمشق خود قرار دهند.

وی با تأکید به نقش رسانه‌ها برای گسترش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مقابل هجمه‌هایی که وجود دارد، گفت: نه تنها تکریم جایگاه شهدا بلکه باید تکریم جایگاه جانبازان به ویژه جانبازان قطع نخاع، اعصاب و روان و شیمیایی که شرایط سختی را سپری می‌کنند مورد توجه قرار گیرد.

در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید گام برداشت
سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر تکریم شهدا گفت: تکریم مجاهد فی سبیل الله همواره مورد توجه قرار دارد. باید این ظرفیت ایجاد شود که در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برداشت، از این رو از همه افرادی که در این خصوص تلاش می‌کنند تشکر و قدردانی می‌کنم.

اسکندر یارنسب مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با اشاره به اهمیت نقش ایثارگران و خانواده‌های آن‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: ایثارگران و خانواده آن‌ها در باطن جریانات دفاع مقدس بودند و نقش مهم و تأثیرگذاری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارند، بیش از ۲۵۰۰ نفر از ایثارگران در دوره آموزشی روایتگری پیام‌آوران ایثار شرکت کردند که دوره مجازی آن برگزار شده است.

در پایان این مراسم «کارت افتخاری پیام‌آوران ایثار و شهادت» از سوی سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران به حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفعلی شکری نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اهدا شد.

نخستین دوره آموزش مجازی پیام آوران ایثار (سخنوری و روایتگری) ویژه چهلمین سالگرد دفاع مقدس با عنوان بزرگذاشت «شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی» به مدت ۴۰ جلسه آموزشی و کارگاهی با تدریس اساتید حوزوی و دانشگاهی و فرماندهان دفاع مقدس با حضور ۳۲۰ نفر از پیام آوران ایثار از ۳۲ استان و ۴۰ نفر از کارکنان اداره امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد استان‌ها برگزار شد و هنرجویان اصول و فنون روایتگری و سخنوری، مخاطب‌شناسی، تهیه محتوا، نقش رنگ و فرم در انتقال پیام  و فن بیان را در این دوره فرا گرفتند.