« خیر الله خادمی » روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرحهای راهسازی خمین در جمع خبرنگاران افزود: کنارگذر جنوبی در استانهای تهران و البرز یکی از این طرحهای آزادراهی است که به زودی به بهرهبرداری میرسد
وی با بیان اینکه هفت هزار و ۸۰۰ کیلومتر بزرگراه نیز در کشور درحال ساخت است، اظهار داشت: بهرهبرداری از یکهزار و ۸۷۰ کیلومتر از این طرحها تا پایان فصل تابستان سال آینده از اولویتهای وزرات راه و شهرسازی است.
خادمی با یادآوری اجرای سه هزار و ۴۰۰ کیلومتر مسیر ریلی در کشور نیز گفت: ۹ پروژه ریلی در اولویت است و تلاش می شود یکهزار و ۶۰۰کیلومتر از این مسیر در سال جاری و نیز سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد که سه استان کشور در این مسیر ریلی قرار دارند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه راههای کشور با یادآوری بازدید از مسیر محلات به خمین و الیگودرز افزود: کنارگذر محلات ۱۷ کیلومتر است که ۱۰ کیلومتر از آن امسال به بهرهبرداری میرسد.
خادمی اضافه کرد: مسئله معارض چهار کیلومتر از بخشهایی از این بزرگراه که در خمین واقع شده حل شده و تسریع در اجرای این مسیر از تصمیمات گرفته شده برای مسیر محلات به خمین است.
وی تاکید استاندار مرکزی نسبت به تکمیل و بهرهبرداری از رینگ کنار گذر خمین را یادآور شد و بیان کرد: چهار کیلومتر از این طرح با پلهای تقاطعی که دارد باقی مانده است که پیش بینیمی شود تا بهار سال آینده زیر بار ترافیک برود.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:۱۰ کیلومتر از مسیر خمین به سمت الیگودرز تا پایان سال جاری در صورت مساعد بودن آب و هوا یا در بهار سال آینده بهره برداری میشود.
خادمی ادامه داد: ۱۵ کیلومتر باقی مانده از مسیر خمین به الیگودرز به مناقصه گذاشته میشود و پیمانکار جدید مشغول به کار خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه راههای کشور به همراه استاندار مرکزی، جمعی از مسئولان استانی و محلی از پروژه تقاطع غیر همسطح، پل روستای ورآباد و محور خمین - محلات بازدید کردند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور امروز در آغاز سفر به استان مرکزی ابتدا وارد ساوه شد و از روند اجرای پروژه های کنارگذر شمالی و غربی این شهر بازدید کرد.
افتتاح چندطرح و بازید از عملیات راهسازی چند طرح دیگر نیز در برنامه سفر معاون وزیر راه و شهرسازی به استان مرکزی قرار دارد.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزادراه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد و تا پیش از شیوع کرونا روزانه حدود ۴۹۰ هزار وسیله نقلیه از آنها تردد میکردند.