گزارش روز پنجشنبه ایرنا برپایه اطلاع رسانی روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، رشد حدود ۱۳ درصدی ایران در دوره مزبور در حالی رقم خورد که میزان تولید فولاد جهانی در این مدت، ۱.۳ درصد کاهش را ثبت کرد.
انجمن جهانی فولاد در گزارش خود آورده است: ایران از ابتدای ژانویه تا پایان ماه نوامبر ۲۰۲۰ میلادی ( ۱۲ دیماه ۱۳۹۸ تا دهم آذر ۹۹) ۲۶ میلیون و ۳۶۹ هزار تن فولاد خام تولید کرد، میزان تولید در مدت مشابه سال گذشته میلادی ( ۱۱ ماهه ۲۰۱۹) ۲۳ میلیون و ۳۸۵ هزار تن بود.
همچنین، میزان تولید فولاد خام ایران در ماه نوامبر ۲۰۲۰ میلادی( ۱۱ آبان تا ۱۰ آذر۹۹) با ۱۴ درصد افزایش نسبت به ماه قبل ( اکتبر) به دو میلیون و ۵۷۵ هزار تن رسید. این رقم در مدت مشابه ۲۰۱۹ میلادی، دو میلیون و ۲۵۶ هزار تن بود.
کاهش ۱.۳ درصدی تولید فولاد خام جهانی
براساس گزارش انجمن یاد شده، عملکرد ۶۴ کشور عمده تولید کننده فولاد جهان از ابتدای ژانویه تا پایان نوامبر ۲۰۲۰ میلادی، یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون و ۳۹۶ هزار تن ثبت شد که در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۹ میلادی (یک میلیارد و ۶۹۱ هزار و ۸۵۱ تن)، ۱.۳ درصد کاهش نشان می دهد.
همچنین ۶۴ کشور جهان در ماه نوامبر ۲۰۲۰ میلادی، ۱۵۸ میلیون و ۲۶۱ هزار تن فولاد خام تولید کردند که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته میلادی (۱۴۸ میلیون و ۴۱۷ هزار تن)، حاکی از رشد ۶.۶ درصدی است.
به گزارش ایرنا، براساس آمار انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در هشت ماهه امسال ( منتهی به آبان ) تولید شمش ( فولاد میانی) به رقم ۲۰ میلیون و ۵۹۷ هزار رسید که در مقایسه با رقم ۱۸ میلیون و ۲۴۲ هزار تن عملکرد هشت ماهه ابتدایی ۹۸ رشد ۱۳ درصدی را ثبت کرد.
ایران اکنون دهمین فولاد ساز جهان محسوب می شود و براساس سند چشم انداز ۱۴۰۴ دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن را برنامه ریزی کرده که انتظار می رود به جایگاه هفتم دنیا برسد.