اردبیل- ایرنا- نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: برای اصلاح اقتصادی کشور، چاره‌ای جز خصوصی‌سازی نداریم و برای این کار باید قانون‎گذاری کرده و قوانین موجود را نیز اصلاح کنیم.

به گزارش ایرنا، محمود عباس‌زاده مشکینی روز پنجشنبه در جلسه مشترک اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل با سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی افزود: اقتصاد ایران به شدت دولتی بوده و معتاد به نفت شده است و باید این وضعیت اصلاح شود.

وی با اشاره به اختصاص ۸۸ درصد منابع بودجه‌ای دولت به بخش‌های هزینه‌ای اظهار کرد: با ادامه وضعیت فعلی مصارف بودجه و نحوه بودجه‌ریزی، دولت دیگر رمق مالی برای عمران کشور نخواهد داشت.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم تاکید کرد: اصلاح این فرایند عزم راسخ می‌خواهد و اگر این اصلاح انجام نشود، جمعیت ساکن و مهاجرت کرده به کلانشهرها، به صورت جدی خود را به شکل تهدید بزرگ نشان خواهد داد.

وی تولی‌گری دولت در عرصه اقتصاد را یکی از معضلات اساسی مدیریت در حوزه اقتصادی ایران دانست و بیان کرد: وظیفه دولت، حضور در عرصه اقتصادی نیست بلکه دولت باید همه فعالیت‌های اقتصادی را به خود مردم واگذار کرده و وظیفه سیاست‌گذاری و نظارت خود را به درستی انجام دهد.

نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس یازدهم با تاکید بر ادامه فرایند خصوصی بیان کرد: برای توسعه اقتصادی کشور، امروز باید در کنار خصوصی‌سازی، مولدسازی اقتصادی نیز مد نظر قرار گیرد چرا که کشورهای موفق این مسیر را طی کرده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به اعتراض عده زیادی از منتقدان به قیمت واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی در ۲ سال گذشته که در نهایت به ابطال این واگذاری منجر شد، گفت: امروز باید بررسی شود که این ابطال بعد از ۲ سال، چه تاثیری در روند خصوصی‌سازی کشور خواهد داشت و چه آثار و تبعاتی را به دنبال خواهد آورد.

عباس‌زاده مشکینی افزود: با ابطال واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان ۲ سال بعد از واگذاری به بخش خصوصی، دیگر هیچ سرمایه‌گذار بخش خصوصی رغبتی برای خرید شرکت‎های دولتی از خود نشان نخواهد داد.

وی وضعیت خصوصی سازی در کشور را دارای پلشتی مدیریتی دانست و تاکید کرد: با وجود همه نارسایی‌ها، باید به موضوع واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی، از دید سرمایه‌گذاران هم نگاه شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم ادامه داد: با این روند طی شده در واگذاری و ابطال کشت و صنعت مغان، همه سرمایه‌گذاران این واهمه را دارند که ممکن است بعد از ۲ سال، دوباره کسانی پیدا شوند که واگذاری را ابطال کنند.

وی خواستار اصلاح و شفاف‌سازی قانون واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی و نظارت دقیق بر این امر شد و اضافه کرد: امروزه دولت خودش رقیب بخش خصوصی شده و چندان تمایلی برای واگذاری ندارد.

نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس یازدهم در ادامه بیان کرد: از رقم ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه سالانه کشور که در قانون بودجه سال آینده پیش‌بینی شده، بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار میلیارد تومان مربوط به بودجه شرکت‌های دولتی است و همین امر نشان می‌دهد که وضعیت شرکت‌های اقتصادی دولت چیست.

وی اضافه کرد: بخش دولتی در ایران متعلق به دولت و حاکمیت است و محصول فعالیت آنها موجب رونق اقتصادی و توسعه کشور نمی‌شود و ما ادامه این وضعیت را در سفره مردم و اشتغال کشور می‌بینیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان این که استان اردبیل در حاشیه جغرافیایی، اقتصادی و سیاسی کشور قرار دارد، گفت: دولت برای توسعه متوازن و رفع عقب ماندگی این استان، باید نگاه ویژه‌ای به این منطقه داشته باشد.

به گزارش ایرنا، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی برای دیدار با مسئولان محلی و آشنایی با ظرفیت‌های استان اردبیل به این استان سفر کرده است.

وی امروز در نشستی مشترک با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل، به بررسی نیازها و ظرفیت‌های بخش بازرگانی و صنعت استان اردبیل پرداخت و در این نشست، تعدادی از فعالان اقتصادی و صادر کنندگان استان اردبیل به بیان دیدگاه‌های خود در بخش تدوین سیاست‌ها و نیز انتظارات خود از نحوه قانون‌گذاری و نظارت بر بخش اقتصاد کشور از سوی مجلس شورای اسلامی پرداختند.