کابل - ایرنا - نماینده ویژه آمریکا در روند صلح افغانستان که کشورش عامل اصلی جنگ و ناامنی و ترور در افغانستان است، بدون اشاره به نقش حضور اشغالگرانه نیروهای آمریکا در ناآرامی های افغانستان، در رشته توئیت هایی هشدار داد که ادامه ترورهای هدفمند در این کشور روند صلح را تهدید می کند.

به گزارش ایرنا، «زلمی خلیل زاد» روز جمعه در توئیت های نوشت که قتل‌های هدف باید متوقف شود و این کار روندصلح را تهدید می کند.

خلیل زاد افزود که مردم افغانستان صلح می خواهند و آتش بس و توافق سیاسی نیازهای فوری اند که طرف های مذاکره کننده باید تلاش های خود را در این راستا دو برابر افزایش دهند.

وی تأکید کرده است که این همه خشونت ها زندگی را تهدید می کند و سبب ایجاد وحشت و افغانها را مجبور به ترک این کشور خواهد کرد که در آنصورت چه کی برای ترویج حقوق بشر و آزادی خواهد ماند.

فرستاده ویژه آمریکا به ترور یوسف رشید رئیس بنیاد انتخابات آزاد و عادلانه افغانستان  که روز چهارشنبه در کابل ترور شد اشاره کرده و گفته است که هر جامعه به یوسف رشید و فرشته کوهستانی ضرور دارد.

فرشته کوهستانی نیز یکی از فعالان عرصه مبارزه با حقوق بشر بود که شب گذشته در استان کاپیسای افغانستان در حمله افراد مسلح نانشناس ترور شد.

وی تأکید کرده است که ترور یوسف رشید سزوار محکوم کردن است و ما آ«را بشدت محکوم می کنیم و همچنان ترور پزشکان در کابل را نیز نکوهش کرده است.

ترورهای هدفمند طی ماه های اخیر افغانستان بشدت افزایش یافته و در آخرین مورد «رحمت الله نکیزاد» خبرنگار الجزیره در غزنی افغانستان ترور شد و همچنین چهارشنبه هفته همین هفته یوسف رشید رئیس بنیاد انتخابات آزاد و عادلانه افغانستان هم در کابل هدف قرار گرفته و کشته شد.

اما آخرین حمله هدفمند شب گذشته بر فرشته کوهستانی در استان کاپیسا انجام شد که وی نیز حمله افراد مسلح ناشناس کشته شد و وی مدافع حقوق زنان و فعال اجتماعی بود.

کوهستانی یک هفته پیش در فیسبوک خود نوشته است که بارها از نهادهای امنیتی افغانستان خواسته است که جانش در خطر است و برای امنیت وی کاری انجام دهند اما هیچ کسی به سخنان وی گوش نکرده است.

خانم کوهستانی در این نوشته گفته است که اگر کشته شود، خونش به گردن آنهای است که به صداهای وی گوش نکرده است که پس از یک هفته وی جانش را در یک حمله مسلحانه از دست داد.

در ترورهای هدفمند طی ماه گذشته در افغانستان شش خبرنگار جان باخته اند که تاکنون هیچ کسی مسئولیت این حملات را بر عهده نگرفته و دولت افغانستان هم موفق به بازداشت عاملان آن نشده است و این وضعیت نگرانی های جدی را در این کشور برای فعالیت خبرنگران بوجود آورده است.