به گزارش روز جمعه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، مشیرالحق عابدی در نشست شورای اداری استان افزود: روزهای ابتدایی حضور استاندار در خراسان جنوبی و در جریان نخستین سفری که به مرز داشتند، در شورای ساماندهی مبادلات مرزی، مواردی مطرح شد که استاندار برای رفع آنها وعدههایی داد.
وی اظهار داشت: از سیام آبان امسال که این جلسه برگزار شد، تا امروز به عبارتی طی ۴۰ روز، ۷۵ درصد مصوبات اجرایی شده است.
معاون استاندار خراسان جنوبی به سفر ملانوری به شهرستان طبس هم اشاره کرد و گفت: در شورای اداری طبس برای حل مشکلات دامداران و کمبود کنسانتره در شهرستان دستوراتی صادر شد که خوشبختانه به نتیجه رسیده است.
وی به تشریح اقدامات حوزه اقتصادی استان پرداخت و افزود: از ظرفیت شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی همچنین کمیسیونهای زیر مجموعه این شورا، صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، گردشگری و عمران، به خوبی استفاده شده است.
عابدی راهاندازی مرکز شبانهروزی حل مشکلات و تسهیل سرمایهگذاری در استان را از اقدامات مطلوب برشمرد و گفت: با استفاده از ظرفیت این مرکز و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، بخش عمدهای از مشکلات تولیدکنندگان را برطرف کردهایم.
وی با بیان این که تعهد اشتغال استان برای سال جاری تعداد ۱۸ هزار و ۸۰ نفر بوده است تصریح کرد: ۴۰ درصد این تعهد تاکنون محقق شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال تاکنون اطلاعات هفت هزار و ۳۷۵ نفر توسط ۲۲ دستگاه اجرایی در سامانه اشتغال رصد ثبت شده که با توجه به محدودیتهای کرونایی، آمار قابل قبولی است.
وی افزود: علاوه بر این، طی ۹ ماه اول امسال ۳۸۴ میلیارد تومان تسهیلات ویژه روستایی و عشایری از طریق سامانه کارا پرداخت شده است.
عابدی گفت: این مبلغ طی پنج مرحله پرداخت شده و پیش بینی میشود ۶ هزار و ۸۰۲ نفر اشتغالزایی به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به شرایط کرونایی و تصمیمات دولت برای کم کردن بار مشکلات افراد مختلف اظهار داشت: سهمیه استان از محل تسهیلات مشاغل آسیبدیده از کرونا، مبلغ ۱۳۱ میلیارد تومان بوده است.
معاون استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: از این مبلغ، برای اصناف متقاضی ۷۷ میلیارد تومان تشکیل پرونده شده و ۵۹ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی ضمن تشکر از پیگیریهای استاندار و دیدارهایی که در راستای رفع مسایل استان صورت گرفته است گفت: سفر استاندار به تهران و دیدار با وزرای صمت و کشاورزی در راستای حل مشکلات کارخانه فولاد، افزایش سهمیه اقلام اساسی مورد نیاز، افزایش میزان نهادههای دامی در جهت افزایش میزان کنستانتره، اعطای تسهیلات کمبهره و موضوعات دیگر، نتایج خوبی به همراه داشته است.