به گزارش روز شنبه از معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، ارتباطات بینالمللی یکی از الزامات اولیه در فرآیند بینالمللی شدن شرکتها و صادرات محصولات و خدمات است.
حضور در هیاتهای تجاری بینالمللی همواره از طرف دولتها مورد حمایت قرار گرفته و بر همین مبنا کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری نیز به عنوان بازوی اجرایی مرکز تعاملات بین المللی علمی و فناوری ریاست جمهوری در توسعه صادرات محصولات دانشبنیان، از اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری در راستای توسعه صادرات محصولات دانشبنیان حمایت میکند.
بر اساس اختیارات مرکز و در راستای حمایت از صادرات کالاها و خدمات دانشبنیان، نفوذ و حضور صادراتی در بازارها، افزایش سهم بازار موجود، پرداخت بخشی از هزینههای اعزام "هیأتهای صادراتی، بازاریابی و سرمایهگذاری محصولات دانشبنیان" در چارچوب این آییننامه قابل اقدام است.
در همین راستا، در نشست آنلاین میان شرکت های دانش بنیان و فناور، شرکت ها می توانند درحوزههای مختلف عمران و ساخت، خودرو و صنایع وابسته، صنایع کامپوزیت و مواد پیشرفته، صنایع و محصولات پلیمری، صنایع داروهای گیاهی و صنعتی، سلامت و بهداشت و تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات و پویانمایی شرکت کنند.
مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با برگزاری این نشست در تلاش است تا تعاملات فناورانه ایران و هند توسعه یابد. این رویداد فناورانه ۱۲ بهمنماه آغاز میشود و مهلت ثبتنام برای شرکتهای متقاضی تا ۲۲ دیماه سال جاری است.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.tesc.ir مراجعه کنند.