به گزارش روز شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در متن پیام خود به مناسبت سالروز تاسیس سازمان نهضت سوادآموزی افزود: در گاه شمار آموزش و پرورش ایران اسلامی، «هفتم دی ماه»، نقطه عطفی در ساماندهی آموزش های مورد نیاز بی سوادان و کم سوادان جامعه است.
حاجی میرزایی ادامه داد: اهمیت سوادآموزی، آنجایی بیشتر جلوه گر می شود که به ایجاد کارکردها، توانمندی ها، شایستگی ها و صلاحیت ها برای مشتاقان به سواد فردی و ثبات اجتماعی، بیشتر احساس نیاز می شود.
وی در بخشی دیگر از این پیام آورده است: هماره بر این باورم، موضوعی که سازمان نهضت سوادآموزی متکفّل آن است، یکی از مهمترین امور و اساسی ترین مسائل جامعه ی امروز ماست؛ چرا که اساسا گام برداشتن در مسیر سخت، اما سبزِ سواد آموزی به بازماندگان از آموزش و جاماندگان از پرورش، در حقیقت قراردادن خیل کثیری از فراگیران در طریق تعالی است.
وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: این روزها در حالی «چهل و یکمین سالروز تاسیس سازمان نهضت سوادآموزی» را که نهال آن به فرمان فلاحت بخش حضرت امام خمینی(ره) در دی ماه ۱۳۵۷ در بوستانی به وسعت ایران غرس شد، گرامی می داریم که با زیست بوم جدیدی از ارائه خدمات سوادآموزی مواجهه هستیم.
وی تاکید کرد: ابعاد این زیست بوم جدید و اقتضائات آن، زوایای آشکار و پنهان زیادی دارد که لازم است برای اعتلای مواجهه مذکور، روندها و رویه های خود را اصلاح و اکمال کنیم و شایستگی های سازمان را ارتقا بخشیم.
حاجی میرزایی خاطرنشان کرد:یکی از مهم ترین و برجسته ترین دستاورد سوادآموزی در مواجهه با این زیست بوم، تلاش شایسته همکاران در ایجاد پویش های سوادآموزی مبتنی بر ارائه آموزش های مجازی و شبکه های اجتماعی، توانمندسازی وآگاه سازی سوادآموزان برای مراقبت بیشتر از خود و خانواده در مقابله با ویروس کرونا، اقدام درخور توجه آموزش دهندگان برای الزام سوادآموزان به مشارکت در طرح غربالگری پیشگیری از کرونا در اوایل سال ۱۳۹۹ و بسیج امکانات و ظرفیت های مراکز یادگیری محلی برای تهیه و تولید اقلام بهداشتی از جمله ماسک و گان بود که مصداقی از سوادآموزی جامعه محور را عینیت بخشیدند.
وزیر آموزش و پرورش با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و ارج نهادن به دستاوردها و قدردانی از همه تلاش های انجام شده و فعالیت های فرجام یافته گفت: از همه همکاران خوب و خدوم می خواهم، با یکدیگر هم پیمان شویم تا ادامه راه با بازبینی فعالیت ها و ماموریتها، آرمان های سوادآموزی را بر مدار تحول پیگیری و دنبال کنیم.
به گزارش ایرنا، سازمان نهضت سواد آموزی هفتم دی ماه سال ۵۸ به دستور امام خمینی (ره) تاسیس شد.