حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده شامگاه شنبه در نشست سرپرست و کارکنان ثبت احوال هرمزگان با وی افزود: بحث جمعیت که مورد دغدغه رهبرمعظم انقلاب بوده، یکی از بندهای مهم این سند فرهنگی است که از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.
وی بیان داشت: از آنجایی که هرمزگان دومین استان جوان کشور محسوب میشود، انتظار میرود در بین سازمانهایی همانند ثبت احوال با دبیرخانه شورای فرهنگی و دستگاه های فرهنگی تعاملی برقرار شود تا بتوانیم امور را بهتر پیش ببریم.
وی ادامه داد: از نظر زیرساختی دنیا وارد وضعیت جدیدی در حوزه ارتباطی، دیجتالی و مجازی شده است، که باتوجه به این مسائل باید با دیدی وسیع و جامع به مباحث زیرساختی بیاندیشیم.
امام جمعه بندرعباس اضافه کرد: در ابتدای شیوع کرونا در هرمزگان دل نگرانیهایی در زمینه مباحث اجتماعی، آموزشی و تجاری داشتیم، که شاهد بودیم زیرساختهای کشور به خوبی از پس تامین نیازهای ارتباطی مجازی در تمامی حوزهها برآمده است.
حجت الاسلام عبادی زاده افزود: در اداره کل ثبت احوال هرمزگان تلاشهای خوبی برای تقویت احراز هویت الکترونیک شده که در نوع خود قابل توجه است، به نحوی که امروز استان در وضعیت مناسبی در باب صدور کارت هوشمند ملی و احراز هویت الکترونیک پیدا کرده است.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان یادآورشد: ماموریت ثبت احوال درشرایط کنونی از هر زمانی خطیرتر و مهم تر است، چرا که این سازمان به عنوان دستگاهی برای ضبط و ثبت و ارائه پایه اطلاعات جمعیتی در کشور بوده که میتواند به عنوان زیرساخت و ریلی برای دولت الکترونیک و ارائه اطلاعات الکترونیک مجازی باشد.
سرپرست اداره کل ثبت احوال هرمزگان نیز در این دیدار با ارائه گزارش عملکرد این اداره کل اظهار داشت: سوم دیماه سال ۱۲۹۷ نخستین سند هویتی در استان به نام سیدمحمد هاشمی زده شد که خود آغازگر راهی جهت هویت بخشی و خدمات دهی مطلوبتر به ملت شریف ایران و رویکردی جدید در زندگی آنان بود.
راشد رشیدی خاطرنشان کرد: این سازمان با انجام طرحهای مهمی همچون کارت هوشمند ملی، شناسنامه مکانیزه، آرشیو الکترونیکی اسناد هویتی، بروز رسانی ثبت وقایع حیاتی، استقرار نظام جامع شناسایی ایرانیان و واگذاری بخشی از امور به بخش خصوصی به عنوان شاخصههای مهم و کلیدی برای استقرار دولت الکترونیک تحت بستر پایگاه مرکزی اطلاعات جمعیتی کشور، جهش بزرگی در راستای نوین سازی داشته است.