محسن خیرمند روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شهرستان خمین به عنوان نمونه برای اجرای سند تسهیل ازدواج جوانان در استان مرکزی انتخاب و وظایف تمامی دستگاههای اجرایی در این خصوص مشخص و ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: تدوین سند تسهیل ازدواج جوانان استان مرکزی از مردادماه امسال با محوریت شهرستان خمین آغاز شد و بیش از ۴۰ نشست تخصصی با تمامی دستگاههای اجرایی مسئول در این امر مهم برگزار و تفاهمنامههایی نیز بین ادارات کل مختلف استان منعقد شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی اظهار داشت: براساس قانون تسهیل ازدواج جوانان باید برای سکونت زوجین، مسکنهایی تهیه و با اجاره منصفانه در اختیار آنان قرار گیرد که اداره کل راه و شهرسازی استان در این خصوص وظیفه همکاری لازم را دارد.
خیرمند افزود: تمامی دستگاههای دولتی و شهرداریها نیز طبق این قانون موظند تا امکانات رفاهی خود را برای تسهیل ازدواج جوانان در اختیار آنان قرار دهند که مکان برگزاری مراسم جشن عروسی یکی از این امکانات است.
وی اضافه کرد: با اجرایی شدن این قانون، دسترسی به فرصتهای شغلی و دریافت وامهای ازدواج و مسکن برای افراد متاهل، باید در اولویت قرار گیرد و روند فعالیت در خصوص این افراد با سرعت بیشتری همراه باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی افزود: برای اشتغال جوانان نیز راهاندازی کارگاههای مهارت آموزی و ارائه آموزشهای لازم در دستور کار قرار گرفته است.
قانون تسهیل ازدواج جوانان مشتمل بر ۱۳ ماده و چهار تبصره در جلسه علنی ۲۷ آدز ماه ۱۳۸۴تصویب و هفتم دی ماه همان سال به تأیید شورای نگهبان رسید.
تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
اراک - ایرنا - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: سند تسهیل ازدواج جوانان استان تدوین و آماده اجرا شده که این در راستا مصوبه مجلس شورای اسلامی مدنظر قرار داشته است.