جهانگیر رستمزاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این استان دارای ظرفیتهای ویژهای از جمله مرز بینالمللی مهران، منطقه ویژه اقتصادی و قرار داشتن در آستانه تایید منطقه آزاد تجاری و صنعتی مهران، وجود ذخایر ارزشمند نفت و گاز، شهرکهای صنعتی و معافیتهای مالیاتی و همچنین برخورداری از امنیت سرمایهگذاری بالا و نیروی کار تحصیلکرده است.
وی افزود: طرح های مختلف پتروشیمی در چهار شهرستان این استان در دست اجراست و مجوز اجرای پارک پلی پروپیلن آن نیز در دست پیگیری است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با اشاره به دیدار هفته جاری با مدیران اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران که با حضور آل اسحاق رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق و خاصی پور مدیرکل کشورهای آفریقا، عربی اتاق ایران برگزار شد، یادآور شد: فرصت های سرمایه گذاری استان ایلام در اتاق ایران در این دیدار تشریح شد.
رستم زاد تاکید کرد: طرح های پارکهای صنایع غذایی، سلولزی و ناحیه های صنعتی منطقه ویژه مهران اعم از غذایی، خودرویی، نساجی، دارویی و طرح های جدید پتروشیمی از جمله پروژه هایی هستند که سرمایه گذاران می توانند در اجرای آنها مشارکت کنند.
وی اضافه کرد: آل اسحاق رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق نیز ایلام را سرزمین فرصت ها و مناسب برای سرمایه گذاری توصیف کرد و لزوم انجام آسیب شناسی جهت رفع موانع و مشکلات موجود در امر سرمایه گذاری در استان را ضروری دانست.
به گزارش ایرنا، در آخرین گزارش مرکز پژوهش های مجلس از پایش امنیت سرمایه گذاری در ایران طی سال ۹۸ استان ایلام با ۵.۸۹، رتبه یک غرب کشور و جزو هفت استان برتر کشور در این شاخص معرفی شد و امنیت بالای سرمایهگذاری در استان منجر به رشد بالای ۲۰۰ درصدی سرمایهگذاری استان در سال ۹۸ شد.
ظرف سه سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد ریال (قریب ۱۰۰ برابر بودجه عمرانی سال جاری) در استان ایلام سرمایه گذاری شده که این موضوع برای توسعه و ایجاد اشتغال در استان بسیار حائز اهمیت است.