حمزه احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعتبار این طرح ها را ۱۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد و محل اجرای این طرح ها را هفت شهرستان جنوبی استان کرمان دانست.
وی مهمترین دستاوردهای طرح های آبخیزداری انجام شده جنوب کرمان را مدیریت و کنترل ۱۰ میلیون متر مکعب رواناب در سطح حوزه های آبخیز هفت شهرستان جنوبی استان کرمان اعلام کرد و گفت: این طرح ها منجر به نفوذ میزان سه میلیون متر مکعب آب به سفره آب زیرزمینی، ۳۰۰ هزار متر مکعب کنترل رسوب و ۹۰۰ تن کنترل فرسایش شد.
وی تصریح کرد: طرحهای آبخیزداری این اداره کل از ابتدای دولت تا کنون شامل ۲۲۲ هزار و ۱۹۴ مترمکعب عملیات سنگی ملاتی، ۸۵۸ هزار و ۹۸ مترمکعب خاکی و پروژه های بیولوژیک و بیومکانیک در سطح ۲۱ هزار و ۷۰۹ هکتار در حوزههای آبخیز مطالعه و اجرایی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان از مطالعات تفصیلی- اجرایی و پخش سیلاب ۳۸۸ هزار و ۵۵۴ هکتار از ابتدای فعالیت دولت تاکنون در این منطقه خبر داد.
وی به اثربخشی انجام طرح های آبخیزداری جنوب کرمان در سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: این پروژه ها در سطح پوشش۱۶۵هزار هکتار اجرایی شده است.
احمدی تصریح کرد: هدف از اجرای طرح های آبخیزداری کنترل فرسایش خاک، ذخیره نزولات آسمانی، تقویت آب سفرههای زیرزمینی، کنترل سیلابها و روانابهای سطحی و مقابله با خشکسالی است.
وی نقش اجرای طرح آبخیز داری را در سیلاب ها بسیار مهم و ضروری برشمرد و عامل وقوع سیل و خسارات ناشی از آن در روستاها و شهر ها را تغییرات اقلیمی، شرایط جغرافیایی، توپوگرافی کشور و عدم انجام عملیات آبخیزداری در بالادست عنوان کرد.
وی ادامه داد: در سیلاب های ویرانگر، نقش پروژه های آبخیزداری و ضرورت تخصیص اعتبارات ویژه در این حوزه، بیش از پیش،احساس می شود.
احمدی مساحت مجموع حوزههای آبخیز این منطقه را سه میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: عملیات اجرایی طرحهای حوزه آبخیزداری جنوب کرمان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی بر اساس یک برنامه مدون در حال انجام است.
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان یک سوم پهناورترین استان کشور را با یک میلیون نفر جمعیت تحت پوشش دارد.