عبدالسلام مامعزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سهامداران قبلی این کارخانه در اوایل افتتاح و بهرهبرداری آن در سال ۱۳۹۳ به دلیل عدم توانایی در بازپرداخت سود بانکی و بدهیهای کلان آن دچار مشکل شدند و تمامی کارگران از کار بیکار و طرح تعطیل شد.
وی افزود: بعد از گذشت چند سال و با پیگیریهای فرمانداری و هماهنگی با ادارات کل استان و تلاش سهامداران قبلی، سرمایهگذار جدیدی تمامی سهام این کارخانه را خریداری کرده و این واحد تولیدی را از رکود خارج ساخته است.
فرماندار اشنویه افزود: مبلغ اصلی این سرمایهگذاری تاکنون اطلاعرسانی نشده ولی سهامدار جدید تاکنون ۹۰ میلیارد ریال سود و بدهی بانکی و سایر بدهیهای سهامدار قبلی را تسویه کرده است.
مامعزیزی افزود: کارخانه گلوگز شیرین اشنویه در زمینی به مساحت بالغ بر ۱۳ هزار متر مربع احداث شده و قادر به تولید گلوکز از آرد ذرت و نشاسته از گندم و نیز تولید انواع گلوتن است.
وی ادامه داد: این نخستین واحد صنعتی راکد این شهرستان در سال جاری است که به چرخه تولید باز میگردد و با توجه به تولیدات متنوع آن نقش مهمی در پویایی این صنعت در اشنویه و فعال شدن سایر صنایع مرتبط با آن و ایجاد اشتغالزایی در منطقه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۱۴ واحد صنعتی فعال با اشتغالزایی ۱۲۰ نفر در این شهرستان وجود دارد.