آرش نواب روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ابرکوه ، افزود: طرح یادشده با هدف نهادینه سازی فرهنگ مصرف بهینه انرژی الکتریکی در بخش خانگی در سال ۱۳۹۹ به تصویب هیأت وزیران رسید.
وی همچنین با اشاره به ارایه ۴۰ نوع خدمات از طریق سامانه مجازی « برق من» افزود: این شرکت با همکاری شرکت توانیر نرم افزار برق من را طراحی کرد که مردم می توانند از سایت این شرکت آن را دریافت و در گوشی های هوشمند تلفن همراه خود نصب کنند.
وی افزود: با نصب این نرم افزار که حجم زیادی ندارد ، می توان ۴۰ نوع خدمات از قبیل صدور صورتحساب، تسویه حساب ، خود اظهاری قرائت کنتور، خرید انشعاب جدید، حریم شبکه، روشنایی معابر و بحث خاموشی ها را از طریق نرم افزار دریافت کرد که در هر مرحله پیامک برای متقاضی ارسال و مراحل اجرا کار برای متقاضی ارسال می شود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق یزد ادامه داد: این نرم افزار در راستای طرح تحول دیجیتال در صنعت برق و همچنین رفاه و آسایش مردم و ارایه خدمات غیرحضوری به مشترکان در دستور کار قرار گرفت.
ساخت حدود ۲ هزار کیلومتر شبکه برق در یزد
نواب با اشاره به ساخت هشت هزار و ۷۰۰ کیلومتر طول شبکه و ۱۱ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف برق تصریح کرد که مصرف برق استان در شرایط عادی روزانه ۷۴۰ مگابایت است.
وی تصریح کرد: هم اکنون این شرکت ۷۰۳ هزار مشترک دارد که شماره تلفن همراه ۹۹ درصد آنها جمع آوری شد و هر ماه صورتحساب ۵۰ درصد آنها با پیامک ارسال می شود.
این مسوولبا بیان اینکه با اجرای کامل طرح یادشده تعداد مشترکان پرمصرف تاکنون ۱۵ درصد کاهش یافت، تصریح کرد: انتظار می رود با اصلاح میزان مصرف مشترکان خوش حساب به تعداد مشترکان کم مصرف اضافه شود و با این وضعیت، میزان مصرف برق مشترکان خانگی کاهش یابد تا در مصرف انرژی صرفه جویی و در بخش مولّد به کار رود.
وی تعداد مشترکان برق خانگی استان را ۵۶۷ هزار مشترک، صنعتی ۱۲ هزار ، اداری ۲۲ هزار و ۱۰ هزار و ۶۰۰ مشترک کشاورزی ذکر کرد.
افزایش ۱۹ هزار مشترک در سال جاری با طرح توسعه استان
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد ۱۹ هزار اشتراک جدید با توجه به توسعه استان و ساخت و سازهای تازه، در ۹ ماهه امسال به تعداد مشترکان افزوده شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد خاطرنشان کرد: اجرای طرحهای توسعه نیازمند پرداخت بدهی مشترکان است و هم اکنون شرکت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از مشترکان صنعتی، اداری، تجاری، خانگی و چاه های کشاورزی طلب دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد همچنین اضافه کرد: برای جلوگیری از قطع خطوط برق، طرح شاخه زنی درختان مزاحم و در مسیر شبکه برق انجام شد تا با هرس به موقع درختان از بروز هرگونه حادثه احتمالی و قطع برق جلوگیری شود.
۸۷ درصد جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان یزد در ۲۴ شهر و بقیه در حدود ۹۰۰ روستا و آبادی زندگی می کنند.
تمامی روستاهای شهرستان ابرکوه از برق برخوردار هستند
مدیر توزیع برق ابرکوه هم گفت: در ۹ ماهه سال ۱۳۹۹ حدود ۴۵ میلیارد ریال بودجه صرف طرح های توسعه، سرویس و اصلاح شبکه توزیع مناطق شهری و روستایی این شهرستان شده است.
ابوالفضل اکرمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، با بیان اینکه تمامی روستاهای شهرستان به برق دسترسی دارند ، تعداد مشترکان را ۲۸ هزار و ۵۰۰ مورد ذکر کرد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.