تهران – ایرنا – یک مقام پیشین دارو و درمان آمریکا در گفت و گو با شبکه سی بی اس، هدف گذاری تزریق واکسن کرونا به ۲۰ میلیون نفر از مردم این کشور تا پایان ۲۰۲۰ را غیرواقعی دانست.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روزنامه دیلی میل، دکتر اسکات گاتلیب رئیس پیشین سازمان غذا و داروی آمریکا گفت: هدف گذاری برنامه "عملیات واکسیناسیون با سرعت بسیار زیاد" را دست نیافتنی می داند، زیرا تاکنون در این برنامه تنها نزدیک به  ۲ میلیون نفر واکسینه شده اند و موارد ابتلا به کووید ۱۹ به ۲۰ میلیون تن نزدیک شده و ۱۱۸ هزار نفر در بیمارستان های ایالات متحده بستری هستند.

وی در باره پرسشی مربوط به روند اجرای مصون سازی در برابر ویروس کرونا گفت که سرعت اجرای این برنامه آهسته تر از میزان اعلان شده است و به نظر من تصور آهسته تر بودن این روند به ویژه در هنگام تلاش برای گذار دشوار به سوی مصون سازی شهروندان در ماه آینده (ژانویه ۲۰۲۱) واقع گرایانه است.

برنامه پیگیری مبتلایان به کووید آمریکا روز یکشنبه اعلان کرد که ۱۵۲ هزار تن به شمار مبتلایان و ۱۳۹۵ تن به شمار جان باختگان این بیماری افزوده شده اند که به این ترتیب شمار کل مبتلایان به بیش از ۱۹ میلیون و مرگ و میر به بیش از ۳۳۳ هزار تن رسیده است. هر چند هنوز بسیاری از ایالت ها تازه ترین آمار خود را به علت تعطیلات پایان سال میلادی اعلام نکرده اند.

او یادآوری کرد که این وضع در حالیست که تاکنون حدود ۴۵ درصد محموله های واکسن در ایالت های این کشور توزیع شده است.

دکتر آنتونی فائوچی رئیس مرکز پیشگیری از بیماری های واگیردار آمریکا نیز روز یکشنبه در هشداری به شهروندان این کشور گفت که به علت آسیب دیدن این کشور از پیامدهای تعطیلات پایان سال و آغاز سال نو میلادی و افزایش سفرها، اوضاع بدتری از همه گیری ویروس کرونا، در راه است.

فائوچی در باره سخن جو بایدن رئیس جمهوری منتخب که تاریک ترین روزهای همه گیری در پیش روی آمریکائیان قرار دارد، با اشاره به ۲۰۰ هزار مورد ابتلا و مرگ ۲۰۰۰ آمریکائی در روز، به شبکه سی ان ان گفت: ما واقعا در جایگاه بحرانی قرار داریم. احتمال زیادی وجود دارد که در پی تعطیلات و سفرهای کریسمس و سال نوی میلادی، شاهد اوج گیری دوباره بیماری باشیم که من آن را به عنوان موجی بر روی موج دیگر توصیف کرده ام، زیرا در صورتی که به شیب این بیماری توجه کنید، روند موارد ابتلا در اواخر پائیز و اوایل زمستان، واقعا دشواری ساز بوده است.

همچنین عملکرد دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در روزهای پایانی زمامداری اش برای پیشگیری و مهار کرونا، با انتقادهای زیادی رو به رو شده است.