به گزارش ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: علاوه بر دلسوزی و غمگساری مردم، وظیفه شناسی این سردار بزرگ اسلام باعث شد تا شخصیتی محبوب شود چرا که انسان جهادگر به دنبال انجام وظایف به جای انجام آن چیزی است که دلش بخواهد.
وی از خودگذشتگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک ویژگی مهم نام برد و افزود: سردار دلها به جای بازنشستگی، حرکت را انتخاب کرد و در این راه از هر آنچه در توان داشت ایثار کرد.
نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: همین ویژگیهای شخصیتی باعث ماندگاری سردار شهید سلیمانی در دلها شده است.
پرداخت نامناسب به یومالله ۹ دی
حجتالاسلام پورذهبی در ادامه با اشاره به دهه بصیرت و سالروز حماسه ملی ۹ دی، گفت: از جمله مهمترین وقایع در طول عمر انقلاب همین حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸ بود که رهبر معظم انقلاب از این وقایع بعنوان فتنه یاد کرده و فرمودند: اینها( فتنه گران) کشور را تا لبه پرتگاه بردند.
وی اضافه کرد: تاریخ انقلاب اسلامی وقایع بسیاری از تحرک تجزیهطلبان و ترور و توطئههای مختلف را شاهد بود اما هیچکدام از آن اتفاقات اینقدر بزرگ نبود که از آن به لبه پرتگاه نام برده شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان از این حوادث بعنوان عبرتی برای همه نسلهای انقلاب نام برد و افزود: مواجهه افرادی که خود روزی از سردمداران نظام بودند، با اصل جمهوری اسلامی اتفاق کمی نبود که بتوان به سادگی از آن عبور کرد و همین مساله باعث شد تا رهبر معظم انقلاب از این حوادث بعنوان پتک جمهوریت نام ببرند.
وی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ کیفیترین انتخابات به دلیل فضای رقابتی آن و نه حضور اشخاص بود، گفت: این موفقیت با شروع فتنه از شامگاه انتخابات تلخ شد.
نماینده ولی فقیه در کردستان به علل فتنه ۸۸ در بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: غرور و استکبار، عدم تمکین از قانون، اسارت در توطئه های دشمن، عبور از خط قرمزها از جمله مهمترین این واقعه بود که از ابطال انتخابات تا فتح سنگر به سنگر نظام پیش رفت و به براندازی رسید.
حجتالاسلام پورذهبی با اشاره به تحلیلهای صورت گرفته در این باره اظهار داشت: پس از این فتنه خیل تحریمها علیه کشورمان شدت گرفت و دشمنان را نسبت به پیشبرد اهداف شومشان امیدوار کرد.
وی با اشاره به تدبیر رهبر معظم انقلاب در بحبوحه بحران و دعوت به آرامش، اضافه کرد: این توصیهها راه به جایی نبرد و بعد از بی حرمتی به عاشورا، در حماسه ۹ دی خاتمه یافت.
حجتالاسلام پورذهبی اظهار داشت: تحریف و سنگاندازی در مسیر جریان انقلاب به دفع فتنه منجر و راه برای تحمیل جمهوری اسلامی تقلبی که فاقد ارزشهای اصیل انقلاب بود، بسته شد.
وی حرکت حماسی مردم در ۹ دی را پایانی بر این فتنه دانست و تاکید کرد: در طول سالهای بعد از ۹دی ۸۸ به خوبی به این روز پرداخته نشده که ناشی از سوگیریهای حزبی و جناحی است.