به گزارش ایرنا، روزهای سختی بود، بحث نتایج انتخابات سال ۸۸ ریاست جمهوری بهانهای شده بود برای ایجاد شلوغی و اغتشاش. خیلیها نگران بودند اوضاع به کجا خواهد رسید؛ تعدادی که شاید بهتر است نامشان را فریب خوردگان فتنه ۸۸ نهاد، پشت سر برخی منعفت طلب راهی خیابانها شدند و دست به اغتشاش زدند، بدون آنکه بدانند که چه عواقبی ممکن است برای کشورشان داشته باشد.
این وضعیت البته در تهران بیشتر نمایان بود اما در استانی مانند کردستان چندان خبری از این اتفاقات نبود اما مردم جوری دیگر با ناامنیها دست و پنجه نرم میکردند.
کردستانیها رمضان سال ۸۸ را هیچوقت فراموش نمیکنند. شهریور همان سال و در جریان اغتشاشات تهران بود که تندروهای مذهبی و از عوامل استکبار، احساس کردند که دیگر کار تمام است و زمان آن رسیده خودی نشان دهند.
سلفیهای فریب خورده استکبار، شهریور همان سال از فرصت ناامنیها و شلوغیهای تهران استفاده کرده و در ماه رمضان اقدام به ترور ۲ تن از روحانیون برجسته کردستان کردند.
آنان ناجوانمردانه ماموستا برهان عالی از اعضای شورای افتای استان را ۲۲ شهریور بعد از نماز عشا و آیینهای شب قدر به شهادت رساند و چند روز بعد شامگاه ۲۶ شهریور ماموستا محمد شیخالاسلام نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری را مقابل مسجد سیدقطب سنندج و در حالیکه از مسجد خارج میشد، با ضرب گلوله به شهادت رساندند.
آن روزها کردستانیها کم از شهرهای دیگر بویژه تهرانیها نگرانی نداشتند. یادم هست همین تندروهای سلفی به چند ایستگاه پلیس حمله کردند و باعث مجروح شدن یا شهادت چند تن از نیروهای انتظامی شدند. در کنار آن چند فقره سرقت مسلحانه هم انجام دادند.
این اتفاقات ناشی از همان جریانات و اغتشاشات تهران بود و زمینهای برای خودی نشان دادن تندروهای مذهبی در کردستان شد. مردم استان آرزوی روزهایی را داشتند که باز هم امنیت به منطقه برگردد.
اغتشاشات ادامه داشت تا اینکه مردم ولایتمدار ایران روز چهارشنبه ۹ دی سال ۸۸ در تهران و سراسر کشور و در حمایت از انقلاب و رهبری و برای محکومیت و خاموش کردن فتنه، میلیونی به خیایانها ریختند و آب سردی بر آتش فتنهگران پاشیدند.
امنیت خط قرمز مردم
حفظ امنیت ربطی به هیچ قشر خاصی ندارد. مردم همه دنبال آرامش، امنیت و رفاه هستند و بشدت از ناامنی بیزارند.
یکی از شهروندان سنندجی راجع به حماسه ۹ دی میگوید: اغتشاشات سال ۸۸ کار را به جایی رسانده بود که مردم احساس نگرانی کردند و اگر حماسه نهم دی و راهپیمایی میلیونی ملت در حمایت از انقلاب و کشور نبود، قطعا آینده بدی در انتظار کشور بود.
لطفی اعتراض را در چارچوب قانون حق مردم دانست و افزود: اما اینکه برخی بیایند و از فرصت اعتراض برای اغتشاش و ناامنی سوءاستفاده کنند، قابل قبول نیست.
وی حفظ امنیت کشور و نظام را مهمترین خط قرمز مردم اعلام کرد و یادآور شد: همه وظیفه داریم در قبال حفظ امنیت پایدار کشورمان احساس مسوولیت کنیم.
یکی دیگر از شهروندان سنندجی هم از حماسه نهم دی به عنوان روز آگاهی و هوشیاری مردم نام برد و اظهار داشت: سال ۸۸ برای مردم خاطره بدی بود که هیچگاه فراموش نخواهد شد.
حسینی اضافه کرد: امنیت و حاکمیت نظام و کشور در معرض خطر بود که با توصیههای رهبری و هوشیاری و بصیرت خود مردم، غائله در نهم دی و با حضور آگاهانه و به موقع ملت، پایان یافت.
او هم وجود امنیت را خط قرمز مردم و مهمترین خواسته آنان از نظام و حاکمیت عنوان کرد و گفت: مسوولان و دولت نیز باید به فکر رفع مشکلات مردم باشند، چرا که این مردم حق دارند از بهترین امکانات و رفاه برخوردار باشند.
حضور آگاهانه مردم و ناامیدی دشمن
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان کردستان هم با بیان اینکه حماسه نهم دی برگ زرینی در تاریخ انقلاب و نظام است، افزود: مردم با حضور آگاهانه خود در راهپیمایی پرشور نهم دی سال ۸۸، دشمنان را ناامید و توطئههای آنان را خنثی کردند.
منصور نصرتی شعار اضافه کرد: برخی از اعتراضات مربوط به نتیجه انتخابات سوءاستفاده کرده و با بهرهگیری از شرایط موجود بدنبال منافع خود بودند و برای مردم مشکلات زیادی ایجاد کردند که البته با آگاهی مردم، هدفشان به نتیجه نرسید.
وی با بیان اینکه چندین بار در طول تاریخ انقلاب، فتنههایی از این دست ایجاد شد، اظهار داشت: ملت بصیر و هوشیار ایران اسلامی، همواره در طول انقلاب، با حضور به موقع خود در صحنه، مانع از عملی شدن توطئههای شوم دشمنان نظام شدهاند.
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان کردستان از مسوولان خواست همت بیشتری برای رفع مشکلات مردم بویژه اقتصادی داشته باشند و یادآور شد: مردم صبور و وفادار ایران اسلامی از جمله کردستان، در کنار نظام و انقلاب هستند و از هیچ تلاشی برای دفاع از کیان کشور کوتاهی نخواهند کرد.
به گزارش ایرنا، اتفاقات زیادی در طول تاریخ انقلاب افتاده و مردم نیز بارها با حضور آگاهانه در صحنه، نقشه دشمنان را نقش بر آب کردهاند و امتحان خود را پس دادهاند؛ قطعا باز هم مردم ایران زمین خالق حماسههای دیگری خواهند بود اما این وظیفه دولت و بخشهای مختلف است که برای رفع مشکلات اقتصادی آنان تمام تلاش خود را بکار گیرند.
پس از هتک حرمت عدهای از فتنهگران در تاسوعا و عاشورای سال ۱۳۸۸ به برخی شعائر دینی، مردم ایران اسلامی در سراسر کشور با برگزاری راهپیمایی های باشکوه در نهم دی ماه این حرکت را محکوم کردند و در حقیقت راهپیمایی ۹ دی پایانی بر فتنه ۸۸ که پس از انتخابات ریاست جمهوری ایجاد شده بود گردید.