به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری اللولوءه، دوشنبه شب و در ششمین سال بازداشت شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین که بزرگترین حزب مخالف رژیم آل خلیفه است، تظاهرات گستردهای در مناطق مختلف این کشور برگزار شد.
بنا به این گزارش، شرکت کنندگان در این تظاهرات خواستار آزادی شیخ علی سلمان شدند.
تظاهرات کنندگان بحرینی شب گذشته در حالی که تصاویر شیخ علی سلمان را در دست داشتند، با سردادن شعارهایی علیه رژیم آل خلیفه، خواستار آزادی هر چه سریعتر او شدند.
شیخ علی سلمان در حال سپری کردن حکم حبس ابد به اتهام جاسوسی برای قطر است که از سوی مسئولان قضایی بحرین به وی نسبت داده شد.
شیخ علی سلمان در روز یکشنبه ۲۸ دسامبر ۲۰۱۴ پس از انتخاب دوباره برای تصدی دبیرکلی جمعیت الوفاق، به مقر وزارت کشور بحرین احضار و توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.پس از هفت ماه حبس و با وجود درخواستهای بینالمللی، در روز ۱۶ ژوئن ۲۰۱۵ دادگاهی در بحرین او را به چهار سال زندان محکوم کرد.
دبیرکل جمعیت الوفاق در این دادگاه از اتهام تلاش برای براندازی نظام تبرئه شد؛ اما اتهامات دیگری از جمله توهین به وزارت کشور و دعوت برای سرپیچی از قوانین، به او نسبت داده شد که منجر به صدور این حکم گشت.
صدور این حکم با واکنشهای مختلف و محکومیت بینالمللی مواجه شد.اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای ضمن انتقاد از صدور حکم زندان طولانی مدت برای علی سلمان توسط حکومت بحرین، خواستار بازنگری در حکم شد و صدور چهار سال زندان برای او را ناقض تلاشها برای آشتی ملی در بحرین دانست.
سازمان عفو بینالملل نیز با صدور بیانیه ای ضمن تاکید بر اینکه علی سلمان زندانی عقیدتی است، اعلام کرد که رژیم بحرین باید فوراً او را آزاد کند.
یکی از اتهاماتی که به علی سلمان و دو تن از نمایندگان سابق پارلمان بحرین و اعضای جمعیت الوفاق به نامهای «حسن سلطان» و «علی الاسود» نسبت داده شد، اتهام جاسوسی برای قطر بود که دادستان بحرین در روز ۲۱ ژوئن ۲۰۱۸ این سه نفر را از این اتهام نیز تبرئه نمود و اعلام کرد که نسبت به حکم تبرئه در دادگاه تجدیدنظر اعتراض خواهد کرد.
در ۲۴ اکتبر ۲۰۱۸ دادگاه بحرین حکم تبرئه این سه شهروند بحرینی از اتهام جاسوسی برای قطر را لغو و ایشان را به حبس ابد محکوم کردو دادگاه تجدید نظر بحرین نیز در جلسه روز دوشنبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۹ این حکم را تایید نمود
بحرین از سال ۲۰۱۱ تاکنون با بحران نارضایتی های عمومی ناشی از سیاست های ظالمانه رژیم آل خلیفه مواجه است.
ناآرامیهای بحرین تاکنون ده ها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است. رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است.
گروههای مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شدهاند