سیدحسن باقرزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میزان ثبت نامی امسال معادل ۸۲.۸۰ درصد سهمیه تعیین شده است و حال آنکه در مدت مشابه سال قبل تنها ۴۰ درصد سهمیه تعیین شده اقدام به نامنویسی در کلاس های سوادآموزی کرده بودند.
وی با تشکر از تلاش آموزش دهندگان این شهرستان گفت: علیرغم شیوع ویروس کرونا و پرداخت نشدن حق الزحمه ها، این قشر خدوم برای جذب سوادآموز تلاش بسیاری کرده و همکاری های لازم را بیش از گذشته داشته اند.
باقرزاده، مجموع آموزش دهندگان فعال در حوزه سوادآموزی این شهرستان را ۷۴ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۶۵ نفر خانم هستند و پرداخت نشدن حق الزحمه های سال گذشته و کمبود آموزش دهنده از مهم ترین مشکلات سوادآموزی شیروان است.
رییس اداره سوادآموزی شیروان گفت: همچنین امسال این شهرستان بیشترین آمار ثبت نام عشایر استان را در دوره های سوادآموزی داشته است که با توجه به سهمیه ۱۵۰ نفری منظور شده، تاکنون ۷۵ نفر زن و ۹ نفر مرد بی سواد را در گروه ۱۰ تا ۴۹ سال جذب کرده است.
باقرزاده افزود: سهمیه این شهرستان در قالب طرح شتاب بخشی سوادآموزی در سال جاری هزار و ۱۵۷ نفر، افراد عادی ۳۴۳ نفر، تحکیم ۱۸۰ نفر و انتقال ۲۵۰ نفر تعیین شده که در دوره تحکیم ۱۸۰ نفر و در دوره انتقال ۲۶۰ نفر جذب شده اند.
وی گفت: هزینه سوادآموزی برای هر نفر عادی هشت میلیون و ۴۰۰ هزار ریال، طرح شتاب بخشی ۱۰ میلیون ریال، تحکیم یک میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و انتقال ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال است.
شهرستان ۱۶۰ هزارنفری شیروان پنج هزار بیسواد دارد.