سید عباس صالحی روز سهشنبه در حاشیه پنجاه و هفتمین جلسه کمیسیون فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن کریم درباره درج نشدن نام حاج قاسم سلیمانی در تقویم سال جاری به خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: سال گذشته با فاصله کمی از شهادت حاج قاسم سلیمانی (۱۳ دی) در شورای عالی انقلاب فرهنگی این بحث مطرح و نام شهید سلیمانی در سالروز شهادت ایشان در تقویم سال قرار گرفت. اما معمولا تقویم های هر سال از مهر یا آبان آماده و در دیماه تولید می شود، لذا نام سردار شهید سلیمانی در تقویم سال ۱۴۰۰ خودش را نشان می دهد.
سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابو مهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق به همراه هشت نفر دیگر از همراهانشان بامداد جمعه ۱۳ دی ۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید و به دستور دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا و با شلیک موشکهای پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند.
سامانه سبد قرآنی؛ تجمیع محصولات قرانی
صالحی همچنین درباره مطالب مطرح شده در جلسه کمیسیون تبلیغ و ترویج قرآنی گفت: محور های مختلفی در این جلسه ارائه شد و محل گفت و گو قرار گرفت. یکی از دستاوردهای خوبی که امروز رونمایی شد و می تواند مبنایی برای اتفاق های خوب در فضای کشور باشد سامانه سبد قرآنی بود.
این موضوع که محصولات قرآنی ما در شاخههای مختلف تجمیع شده و قابلیت ارتباط با مخاطبان خود را پیدا کند و هم تولید کنندگان و توزیع کنندگان و هم مصرف کنندگان حوزه محصولات قرآنی بتوانند در یک ارتباط سریع از این سامانه بهره های خود را ببرند، نکته مهمی است.
صالحی ادامه داد: رونمایی از این سامانه به اتفاقات خوب قرآنی کمک می کند که ما هم نقطههای قوت خود را بیابیم و هم این که نقطه های خلا در کجا قرار دارد تا نسبت به نقطه قوت تقویت های لازم انجام شود و نسبت به نقاط ضعف نیز کارهای لازم انجام شود.
وی افزود: بحث دیگر امروز آیین نامه جامعی بود که ستاد عالی مسابقات قرآن کریم ارائه کرد با این نگاه که مسابقات قرآنی داخلی و حضور در فضای بینالمللی فرصتی را در حوزه های مختلف حفظ، قرائت و معارف قرآنی ایجاد میکند که در یک رقابت خوب در یادگیری و انتقال متن قرآن و معارف قرآن مجموعه شرکت کنندگان با حضور خود تاثیرگذاری های قابل توجهی دارد.
صالحی افزود: در این آییننامه کمک شده به اینکه بتوانیم بهرهوری بیشتری از جریان مسابقات داخلی و بین المللی قرآن پیدا کنیم که امروز نیز مورد توجه اعضای جلسه بود و به تصویب رسید.
در نشست امروز از سه اثر قرآنی از جمله کتاب ترکش دوستداشتنی، نخستین فونت رایانهای مصحف شریف و سامانه بازنمایی دستاوردهای قرآنی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عبدالهادی فقهیزاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.