مهاباد- ایرنا- سرپرست فرمانداری مهاباد گفت: حماسه ماندگار ۹ دی متعلق به هیچ و گروه خاصی نبوده بلکه متعلق به مردم و در حمایت از نظام جمهوری اسلامی است.

"عارف خدرلو" روز سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت ایام "دهه بصیرت و میثاق" اظهار داشت: حماسه ۹ دی، انقلاب عظیم دیگری برای تحکیم پایه‌های اسلام و حمایت از ولایت فقیه بود که هیچگاه نباید به فراموشی سپرده شود.

وی با بیان اینکه در این روز تاریخی مردم هوشیارانه و به صورت خودجوش به خیابان‌ها آمدند، افزود: فتنه ۸۸ مربوط به نتایج انتخابات نمی‌شود بلکه دشمنان از سال‌ها قبل سعی کردند به بهانه انتخابات فتنه‌ای عظیم را طراحی و اجرا کرده و نظام اسلامی را دچار مشکل کنند.

سرپرست فرمانداری مهاباد، یوم الله ۹ دی را روز بیعت با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی، رهبری و ولایت دانست و اضافه کرد: ۹ دی سال ۸۸ به عنوان یک اتفاق و حادثه مهم در تاریخ سیاسی کشور، تاثیرات داخلی و بین‌المللی زیادی در پی داشت که باید از سوی کارشناسان و مسوولان برای جامعه و به‌ویژه جوانان تبیین شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت انتخابات سال ۱۴۰۰ افزود: با توجه به اینکه نظام جمهوری اسلامی از ابتدا بر آرای مردمی و بر حمایت‌های بی‌دریغ توده‌های مردمی متکی بوده، حضور مردم در صحنه‌های مختلف از جمله انتخابات نقش بازدارنده‌ای در مقابل دشمنان کشور دارد که از اقشار مختلف مردم انتظار می‌رود مشارکت خوبی در این رویداد مهم داشته باشند.

فرمانده سپاه مهاباد نیز در این مراسم با بیان اینکه فتنه سال ۸۸ موجب امیدواری دشمنان برای براندازی نظام شده بود، اظهار داشت: این فتنه یک اتفاق مقطعی نبود و از قبل بر روی آن برنامه‌ریزی شده و تقلب در انتخابات اسم رمز آن بود.

سرهنگ پاسدار طالب رحیمی افزود: اصل جریان فتنه ضربه به نظام، تخریب و براندازی آن بود که دشمن سعی داشت با ایجاد این جریان‌ها و ارتباط دادن خواص با انتخابات آن را به پیش برده و در نهایت ضربه محکمی به نظام وارد سازد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با تحلیل درست خود از حوادث بعد از انتخابات ۸۸ و با به‌کارگیری بصیرت‌افزایی، مدیریت مثال زدنی‌ و مناسبی را ارایه داشتند، اضافه کرد: آماج حمله این فتنه جمهوریت نظام بود که با اتحاد امت با امام و مقتدایش و حضور خودجوش مردم در میدان در نطفه خفه شد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی مهاباد نیز در ادامه این مراسم گفت: دشمنان در فتنه ۸۸ سعی داشتند با استفاده از تاکتیک انقلاب مخملی که در چند کشور دنیا بکار گرفته و نتیجه بخش بود، آن را در ایران نیز به کار گیرند که با درایت و هوشیاری رهبری و حضور مردم با شکست مواجه شد. 

حجت‌الاسلام یاسر آقامحمدی اظهار کرد: در ۹ دی سال ۸۸ با اتحاد و پیوند ناگسستنی مردم با انقلاب، نظام اسلامی و رهبری و نقش بی بدیل رهبر معظم انقلاب این فتنه دشمنان خنثی و نقش بصیرت و ولایت مداری مردم برای همه مشخص شد.

وی با بیان اینکه در این فتنه نقاب ها به کنار رفته و چهره خودی و غیرخودی ها برای مردم آشکار شد، اضافه کرد: سکوت و برخی موضع گیری خواص در فتنه ۸۸ سبب سردرگمی برخی افراد در تشخیص حق و حقیقت گردید که پس از آشکار شدن حقیقت و چهره واقعی سران فتنه و دشمنان این مساله با درایت رهبری برای مردم به خوبی آشکار شد.

وی هدایت خردمندانه رهبری در مدیریت بحران‌ها به ویژه در فتنه سال ۸۸ را بسیار بااهمیت عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری با مدیریت و تدبیر، صحنه را مدیریت و بصیرت را در مردم و جامعه پر رنگ‌تر کرده و توانستند فتنه ۸۸ را با بصیرت افزایی به حماسه عظیم ۹ دی منتهی سازند.

به گزارش ایرنا، خلق حماسه ۹ دی‌ماه ملت قهرمان ایران در سال ۱۳۸۸ در لبیک به ‌فرمان مقام معظم رهبری در تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب شکل گرفت.

حماسه ۹ دی در سال ۱۳۸۸ با حضور مردم و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی برگزار شد و در تقویم انقلاب اسلامی به عنوان روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شد.

به مناسبت دهه "بصیرت و میثاق" (۹ تا ۱۹ دیماه) بیش از ۲۰ برنامه مختلف به ۲ صورت حضوری و مجازی در این شهرستان برگزار می‌شود.