به گزارش ایرنا، سرتیپ محمد زهرایی روز سهشنبه در جلسه کارگروه بسیج سازندگی استان یزد افزود: این گروهها با مشارکت و کمکهای مردمی بر حسب ضرورت در عرصههای مختلف ماموریتهای خود را برای خدمت به مردم انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه سازمان بسیج سازندگی با تعامل و همراهی، کمککار همه دستگاهها و سازمانهاست ادامه داد: همواره سعی در ارایه خدمترسانی با سرعت و کیفیت مناسب و کاهش هزینههاست که این وضعیت روز به روز با قوت بیشتری ادامه مییابد.
رییس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اینکه این تشکل انقلابی ریشهدارترین نهاد مردمی در کشور است به شیوع ویروس کرونا در ایران اشاره کرد و گفت: همه مردم همیشه از خدمات ارزشمند بسیج سازندگی در عرصههای مختلف به ویژه مقابه با کرونا و بحران سیل استفاده کردند.
زهرایی با اشاره به همافزایی بسیار خوب بین دستگاهها و سازمانهای اداری استان یزد ابراز امیدواری کرد که با تعامل و همکاری بیشتر بتوان قدمهای بهتری را در راه خدمترسانی به مردم انجام داد که در شرایط خاص کنونی بیش از گذشته به آن در کشور نیاز است
برگزاری کارگروه بسیج سازندگی به صورت فصلی، حمایت از گروههای جهادی، حمایت از طرحهای محرومیتزدایی و اشتغالزایی برگزاری شورای برنامهریزی و انعقاد تفاهمنامه و موافقتنامههای محرومیتزدایی با دستگاههای اجرایی برای تقویت و پشتیبانی از طرحهای مختلف در این نشست بود.
فعالیت ۴۷۰ گروه جهادی،، اجرای ۱۷ طرح در زمینههای مختلف، بازسازی ۸۹ واحد منزل محرومان، بذرپاشی ۶۳۰ هکتار از مراتع تفت و میبد با پهباد، برگزاری هفت مرحله رزمایش کمک مومنانه، افتتاح ۳۵ کارگاه اشتغالزایی و اهدای ۸۰۰ جهیزیه و کمک جهیزیه از اقدامهای بسیج سازندگی استان یزد در سالجاری عنوان شد.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که از این تعداد ۳۲۰ هزار نفر در بسیج سازماندهی شدند.
همچنین ساخت نخستین مدرسه در چارچوب پویش ملی طرح «آجر به آجر» در استان یزد روز سهشنبه در آیینی با حضور سرتیپ زهرایی رییس سازمان بسیج سازندگی و جمعی از مسوولان محلی در بخش خضرآباد شهرستان اشکذر آغاز شد.
ساخت این واحد آموزشی با سه کلاس درس به نام شهید مدافع حرم الله دادی با زیر بنا ۲۵۰ مترمربع و پیش بینی ۱۲ میلیارد ریال کمک های مردمی آغاز شد.
اعتبار ساخت این فضای آموزشی در راستای طرح یادشده با کمک های خُرد پنج هزار و ۲۰۰ نفر از مردم نیک اندیش استان و با همت گروه جهادی شهید الله دادی تامین شد و در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می رسد.
خضرآباد با ۲ هزار نفر جمعیت از توابع اشکذر است و مرکز این شهرستان ۳۰ هزار نفری در ۲۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.