محمد مددی روز پنجشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۳۰ واحد تولیدی متخلف در بخش مصالح ساختمانی به ویژه بتن آماده، چینی آلات بهداشتی و لولههای پلی اتیلن که از قوانین و مقررات استاندارد سرپیچی کرده اند از ابتدای سال جاری تاکنون به مرجع قضایی معرفی شدهاند.
او اضافه کرد: پروانه استاندارد این واحدها به دلایلی مختلف ابطال و یا تعلیق شده و یا بدون اخذ پروانه، محصول یا خدماتی را تولید و ارائه می کردند که براساس ماده ۱۵ قانون توسعه و تقویت استاندارد این کار جرم محسوب میشود.
مدیرکل استاندارد استان همدان خاطرنشان کرد: پیش از معرفی به مراجع قضایی به این دسته از واحدها اخطار و تذکرهای لازم داده می شود که بیشتر آنها تمکین کرده و برای رفع نواقص موجود همکاری میکنند اما تعدادی نیز تمایلی برای اصلاح و بهبود اوضاع ندارند که با آنها برخورد قانونی میشود.
به گفته مددی، پروانه کاربرد نشان استاندارد سه سال اعتبار دارد و پس از انقضای این مدت تولید کالاهای مشمول پروانه مذکور باید متوقف شود و یا نسبت به تمدید پروانه اقدام کرد.
وی تاکید کرد: چنانچه این کالاها وارد بازار هدف شود احتمال ضرر و زیان برای جامعه مصرف کنندگان وجود دارد از این رو به شدت توسط بازرسان استاندارد کنترل و نظارت میشود.
مدیرکل استاندارد استان همدان گفت: علاوه بر واحدهای تولیدی متخلف، ۲۵ واحد صنفی در استان شناسایی و به تعزیرات حکومتی ارجاع شدند که محصولاتی بدون نشان استاندارد را توزیع میکردند.
۶۷۰ محصول تولیدی در استان همدان دارای پروانه کاربرد نشان استاندارد هستند.