رسول موسی رضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا هزینه ساخت این نیروگاه را بالغ بر ۱۱۲ میلیارد تومان و با سرمایهگذاری بخش خصوصی اعلام کرد.
وی ادامه داد: ظرفیت نیروگاه یاد شده ۱۰ مگاوات است و بخش خصوصی آن را با حمایت مجری طرح نیروگاههای تجدیدپذیر و تولید پراکنده احداث کرده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان اضافه کرد: عملیات ساختمانی نیروگاه مذکور از سال ۹۰ و در حوالی شهرک امیرکبیر آغاز شد و در سال ۹۳ به اتمام رسید و با اتمام ساختمان طرح یاد شده خرید ماشینآلات نیروگاه با عقد قرارداد با بانک مربوطه جهت تأمین منابع مالی انجام و اجرای شبکه گازرسانی به طول سه کیلومتر و احداث ایستگاه گاز پنج هزار متر مکعبی آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای شبکه دو مداره هوایی به طول سه هزار و ۲۰۰ متر از این نیروگاه تا پست ۶۳ به ۲۰ کیلو ولت امیرکبیر در سال ۹۸ انجام شد و در نهایت دیزل ژنراتورها هفته گذشته نصب و راه اندازی شد و پلمب کنتور در همان زمان انجام گرفت.
موسی رضایی اظهارداشت: ماشینآلات نیروگاه شامل پنج دستگاه دیزل ژنراتور گازسوز از شرکت آلمانی MTU است و هم اینک ۱۰ نفر به طور مستقیم و پنج نفر به طور مستقیم در این نیروگاه مشغول به کار شدهاند.
#هر_هفته_الف_ب_ایران عنوان پویشی است که رضا اردکانیان وزیر نیرو برای افتتاح هفتگی طرحهای بزرگ و مهم صنعت آب و برق مطرح کرده است؛ در این پویش، ۲۲۷ پروژه با ۳۳ هزار میلیارد تومان اعتبار، تا پایان سال ۱۳۹۸ در ۳۱ استان کشور به بهرهبرداری رسید.
این پویش که سال گذشته با وجود تحریم ظالمانه جمهوری اسلامی ایران به خوبی اجرا و در هر استان هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شد، سال جاری نیز با ۲۵۰ طرح و هزینه ۵۰ هزار میلیارد تومان در ۳۱ استان کشور تا پایان سال اجرا میشود.
یکی از اهداف «پویش هرهفته_الف_ب_ایران» تعامل دو سویه با جامعه برای ارائه عملکرد، همکاری و بازخورد و استفاده از نظرات ارزشمند و مدیریت توام عرضه و تقاضا است.
نیروی برق آبی گستردهترین شکل استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر محسوب می شود، این نوع نیروگاهها در مقیاس بزرگ بیشتر از ۱۰ مگاوات در اطراف سدها و نیروگاههای کوچک کمتر از ۱۰ مگاوات در مسیر رودخانه ها احداث میشود.
البته نیروگاههای مقیاس کوچک تنها در نیروگاههای برق آبی خلاصه نمیشود بلکه دارای انواع دیگری مانند نیروگاههای خورشیدی ، بادی و گازی است.