کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه دانش‌آموزان را سرمایه‌های آینده کشور و استان دانست و گفت: مجموعه حاکمیت و مدیران باید با تدبیر و برنامه‌ریزی اجازه ندهند که کرونا به دانش‌آموزان آسیبی برساند.

هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه کرونا یک بحران جهان ‌شمول است که همه بخش‌های اقتصادی، معیشتی و فرهنگی را درگیر خود کرده است، گفت: اما در این شرایط خانواده‌ها و والدین از مدیران انتظار دارند یک اقدام جدی برای فرزندان آنها صورت بگیرد.

پیک چهارم کرونا دور از انتظار نیست

وی اجرای طرح «کوچ» (کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان) را یک طرح مفید و موثر عنوان کرد و افزود: حفظ سلامت دانش‌آموزان در اولویت ما است و صدا و سیما هم موظف است زمانی را به کارشناسان اداره آموزش و پرورش قرار دهد تا بتوانند این طرح را به طور مفصل برای مردم تشریح کنند.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه امروز همه شهرستان‌های استان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند و شرایط مطلوب است، اظهار داشت: نباید به این شرایط مغرور شویم و اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند پیک چهارم کرونا دور انتظار نیست و با آن مواجه می شویم.

بازوند در ابتدای سخنان خود ضمن تشکر از همه دست‌اندرکاران و مردم برای کنترل کرونا گفت: نقش آفرینی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مدیریت دکتر مخبر در فرآیند تولید واکسن ایرانی بی نظیر و قابل تقدیر است که نشان می دهد با اتکا به توانمندی متخصصان داخلی که نماد تلاش در راستای تحقق شعارهای اقتصاد مقاومتی است می توان در مبارزه با کرونا نیز به چنین دستاورد بزرگی رسید.

دانش آموزان کلاس های اول و دوم باید حضوری آموزش ببینند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه هم در این جلسه تاثیر کرونا بر دانش‌آموزان کلاس های اول و دوم را بیشتر از سایر مقاطع دانست و گفت: بررسی‌های مقدماتی نشان می‌دهد کرونا تا ۷۰ درصد باعث افت تحصیلی در دانش آموزان کلاس اول و دوم شده است.

مجید یزدان‌پناه ادامه داد: هرچه قدر مقاطع تحصیلی بالاتر می‌رود کرونا اثر کمتری بر دانش‌اموزان می‌گذارد بطوریکه کرونا بر دانش آموزان کلاس های سوم، چهارم و پنجم حدود ۵۰ درصد و بر دانش آموزان کلاس‌های ششم و بالاتر هم حدود ۳۰ درصد باعث افت تحصیلی دانش‌ آموزان شده است.

وی افزود : به همین دلیل پیشنهاد می دهیم در ستاد استانی کرونا برای دانش‌آموزان کلاس های اول و دوم و با اعلام رضایت از سوی والدین کلاس‌های حضوری را برای آنها دایر کنیم تا عقب‌افتادگی این دانش‌آموزان جبران شود.

یزدان‌پناه، یکی دیگر از آسیب‌های کرونا را سلامت دانش‌ آموزان عنوان کرد و اظهار داشت: تا قبل از کرونا ۲۱ درصد دانش آموزان در سطح کشور دچار چاقی و اضافه‌ وزن بودند اما امروز این آمار به دلیل خانه‌نشینی دانش آموزان به ۳۱ درصد رسیده است که وزارت آموزش و پرورش سعی می‌کند با اجرای طرح کوچ این آمار را کاهش دهد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش ۳۶۵ هزار دانش آموز است.