ارومیه- ایرنا- معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی گفت: کلینیک رایگان خدمات مشاوره‌ای کسب و کار استان در راستای توسعه خدمات‌دهی به فعالان عرصه صنعت فعالیت خود را آغاز کرد.

امیر شهسوار جلاوت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کلینیک خدمات مشاوره‌ای کسب وکار درحوزه‌های بازاریابی، فروش و بازرگانی، سرمایه گذاری و تامین مالی، آسیب شناسی و نظام‌های مدیریتی، فنی و مهندسی، استاندارد و کیفیت، امور حقوقی، بیمه، مالیاتی و حسابرسی، مدیریت منابع انسانی و آموزش ویژه بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی مستقر در شهرک‌های صنعتی را به صورت رایگان ارائه می‌دهد.

وی ادامه داد: در ابتدای فعالیت این کلینیک نیز ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک‌های صنعتی شهرستان‌های ماکو، خوی، سلماس، مهاباد، میاندوآب و نقده از خدمات رایگان کلینیک خدمات مشاوره‌ای کسب و کار بهره‌مند شدند.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی، برگزاری کلینیک کسب و کار را یکی از اقدامات مهم شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی عنوان کرد و گفت: عارضه یابی و مشاوره به واحدهای تولیدی از اهداف استفاده از ظرفیت این کلینیک برای بازفعال‌سازی واحدهای راکد است.

وی تاکید کرد: با استفاده از این ظرفیت مهم می‌توان بسیاری از واحدهای راکد را که قابلیت بازفعال‌سازی دارند را فعال کرد.

آذربایجان‌غربی از نظر صنعتی یکی از استان‌های کم برخوردار کشور به شمار می‌رود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید آغاز شده است.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از شهریور ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یک سازمان توسعه‌ای به شمار می‌رود.

۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی آذربایجان غربی در اختیار شهرک‌های صنعتی بوده و ۲ هزار و ۲۰ قرارداد واگذاری زمین صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی این استان منعقد شده است.

در حال حاضر ۲۵ واحد از ۳۴ شهرک و ناحیه صنعتی استان در مساحت بیش از ۶۵۰ هکتاری فعال بوده و بنگاه‌های تولیدی در آنها مشغول تولید محصولات مختلف است؛ ۴۲۹ واحد تولیدی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی غیرفعال است.

از ‌هزار و ۲۸۴ واحد به بهره برداری رسیده در شهرک‌ها و نواحی صنعتی این استان ۸۵۵ واحد فعال است که بیشتر در زمینه صنایع غذایی و کانی‌های غیرفلزی فعالیت می‌کند؛ این واحدها در زمینی به مساحت ۴۴۸ هکتار به بهره برداری رسیده و برای راه اندازی آنها ۱۷ هزار و ۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

۲۲ هزار و ۵۲۴ نفر در واحدهای فعال موجود در این شهرک‌ها و نواحی مشغول به کار هستند که این آمار نشان از جایگاه صنعت در آذربایجان‌غربی است.