به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «حمیدرضا فرخی» افزود: به منظور گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی تبلیغات محیطی سالگرد شهادت سردار دلها شامل چاپ و نصب بنر، بیلبورد و پوستر در سطح معابر و ساختمان های تحت پوشش شهرداری در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: بر همین اساس تبلیغات محیطی شامل چاپ و اکران حدود ۵۵۰ متر مربع بنر، در سطح منطقه به ویژه محور های اصلی منطقه با موضوع سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی جانمایی و نصب شد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۴ افزود: درهمین راستا حدود سه هزار متر طول ریسه های مشکی و پرچم های سیاه رنگ در معابر منطقه نصب شد.
فرخی خاطر نشان کرد: همچنین به منظور همزمانی سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و ایام فاطمیه، معابر اصلی و فرعی منطقه با حدود ۱۲۰ عدد پرچم پایه کوتاه مشکی، حدود ۴۰۰ تخته پلاکارد مشکی و حدود ۶۰ بنر اکران شد.
کمپین آموزشی ترویجی «موتور سوار خوب»
«اکبر مختاری» معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۵ از آغاز کمپین آموزشی ترویجی «موتور سوار خوب» در راستای فرهنگسازی ترافیکی ویژه راکبان متورسوار خبر داد.
وی گفت: این کمپین در قالب یک پویش مردمی به دنبال ترویج رفتارهای مناسب در حوزه حمل و نقل و ترافیک همزمان با روز ملی حمل و نقل از ۲۶آذر ماه آغاز شد و تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ادامه خواهد داشت.
وی افزود: این کمپین پنج هدف عملیاتی دارد که شامل عدم حضور موتورسواران در خط ویژه، تونل های شهری و مسیرهای ممنوع العبور، عدم حضور در پیاده رو و احترام به حقوق عابران پیاده، ترغیب به استفاده از کلاه ایمنی، تغییر رفتار موتورسواران از طریق هوشیارسازی و آگاه سازی خانواده آنها و رعایت قوانین و مقررات ترافیکی (سرعت مطمئنه، عدم حمل بارو ...) است.
وی تمامی شهروندان بویژه موتور سواران، راکبان کسب و کارهای موتورسیکلت، کودکان، نوجوانان، انجمن اولیا و مربیان مدارس، شهرداران مدارس و فعالان شبکه های اجتماعی و مجازی می توانند از آن بهره مند شود.
مختاری با اشاره به اینکه مانور موتور سوار خوب در دو مکان با همکاری معاونت حمل و نقل ترافیک منطقه برگزار می شود افزود: این ۲ مانور در روزهای یکشنبه ۱۴دی و سه شنبه ۱۶ دی از ساعت ۱۱الی۱۳ در نواحی ۲و ۳ برگزار می شود.
وی در ادامه به برگزاری کلاس آنلاین این پویش ترافیکی پرداخت و گفت: کلاس آنلاین آموزش TOD دوشنبه ۸ دی ساعت ۱۰ الی ۱۱ رایگان برای بهره مندی عموم شهروندان در فضای مجازی برپا شد.
معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه افزود: رفتار نامناسب و پر خطر موتورسواران عامل بسیار تعیین کننده در بروز تصادف و آسیب های ناشی از موتور سواری است و موتور سواران از گروه های اصلی آسیب پذیر در حوادث جاده ای محسوب می شوند امیدواریم با این پویش و فرهنگسازی شاهد کاهش رفتار های پرخطر ترافیکی باشیم.
حرکت به سمت فکر نو در محلات منطقه ۱۳
«مجتبی شکری»، شهردار منطقه ۱۳ تهران گفت: حرکت به سمت فکر نو، نگاه و جریان نو، لازمه و پیش درآمد توسعه و آبادانی محلات است که شورایاران به عنوان بخشی از هویت محله می توانند اتفاقات شیرینی را برای ساکنان محله خود رقم بزنند.
وی با بیان اینکه شهر جدای از آجر و سنگ نیازمند داشتن روح است، عنوان کرد: بدون تردید "روح شهر" از کالبد شهر مهمتر است و تامین آرامش و آسایش به عنوان یکی از پارامترهای ضروری برای ساکنین محلات بر عهده شورایاران است.
وی با اشاره به لزوم مشارکت جمعی شهروندان در امور شهر در قالب برنامه مدون ادامه داد : پروژه های کوچک مقیاس به منظور بهره مندی ساکنان محله، پروژه های مشارکتی و توسعه محور گسترش یافته و به سر انجام برسد و در این راه اعضای شورایاری به عنوان بازوان توانمند شهری فعالیت کنند .
شهردار منطقه تاکید کرد: ازظرفیت های مختلف محلات در رسیدگی به اقشار محروم و نیازمند با اولویت خانواده هایی که دارای فرزندان نخبه، معلول و ... استفاده شود.
سهم ۷۰ درصدی بزرگسالان در فعالیتهای ورزشی شهرداری منطقه ۶
«تورج فرهادی» شهردار منطقه ۶ تهران در شورای ورزش این منطقه که با حضور معاون اماکن و فضاهای ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران برگزار شد، بر تسریع فرآیند اجرایی شدن مصوبه شورای شهر تهران جهت انتقال چند سالن ورزشی چندمنظوره این منطقه به سازمان ورزش شهرداری تاکید کرد و گفت: واگذاری سالنهای ورزشی در سطح منطقه به سازمان ورزش شهرداری تهران، به نظارت حرفهایتر بر این سالنها منجر میشود و حال که مصوبه شورای شهر هم در این زمینه وجود دارد، لازم است روند این واگذاری تسریع شود.
وی افزود: اصل بر این است تا فضاهایی که در طول سالیان برای گسترش روحیه نشاط و شادابی و سلامت شهروندان فراهم شده است، برای بهرهبرداری مناسب در اختیار آنها قرار گیرد. امیدواریم با وحدت رویهای که توسط سازمان ورزش شهرداری تهران رقم میخورد، شاهد بهرهبرداری مطلوب از سالنها و ظرفیتهای زیرساختی حوزه ورزش در سطح منطقه باشیم.
شهردار منطقه ۶ تهران، شکل گیری ساختاری به نام شورای ورزش در مناطق شهرداری تهران را موجب همافزایی و هماهنگی بیشتر مناطق و سازمان ورزش شهرداری دانست و با ابراز امیدواری نسبت به اینکه این سازمان زمینه را برای بهرهبرداری مشارکتی از سالنهای ورزشی چندمنظوره با حضور بهرهبردار متخصص بخش خصوصی فراهم آورد، افزود: در قراردادهای مشارکتی لازم است تکالیفی برای بهرهبردار جهت بازسازی و تجهیز مجموعههای ورزشی دیده شود.
شهردار منطقه ۶ تهران در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکتجویی شهروندان در توسعه فعالیتهای ورزشی تاکید کرد و گفت: ورزش باید در سبد روزانه مردم قرار گیرد و مدیریتهای شهری و محلی نیز شرایط را به گونهای فراهم کنند و تبلیغات محیطی درباره زیرساختها و امکانات موجود انجام دهند که باعث ترغیب شهروندان به ورزش و در نهایت نشاط و بالندگی محیط زندگیمان شود.
فرهادی افزود: اگر طراحی فضاهای شهری بیش از این بر اساس معیارهای انسانمحور بود و امکان ورزش را در همه فضاهای شهری ایجاد میکردیم، وضعیت ما خیلی بهتر از حال حاضر میشد. مسئله ترافیک و آلودگی هوا، دو مقولهای هستند که شهروندان تهرانی بر اساس نظرسنجیها از آنها جزو معضلات اول تهران یاد میکنند؛ این درحالیست که به راحتی این امکان وجود دارد که با ترویج فرهنگ ورزش، به مدیریت این معضلات بپردازیم.
وی عملکرد شهرداری و سازمان ورزش شهرداری تهران را در زمینههای ساماندهی فضاها و فرصتهای ورزشی در شهر و جذب ورزشکاران و قهرمانان ملی، قابل قبول دانست و اظهار کرد: به نظر میرسد فرآیندها و رویههایی که در حوزه ورزش در سازمان ورزش شهرداری تهران پیگیری میشود، خیلی روانتر از بخش دولتی است.
شهردار منطقه ۶ تهران همچنین بر به میدان آوردن ظرفیت بزرگ دانشآموزان مدارس منطقه در زمینه توسعه فعالیتهای ورزشی تاکید کرد و گفت: بر اساس آمار، ۷۰ درصد مشارکتکنندگان در فعالیتهای ورزشی که در بستر ایستگاههای تندرستی و مجموعههای ورزشی شهرداری منطقه ۶ صورت میگیرد در گروه بزرگسالان قرار دارند. بنابراین لازم است ساز و کاری برای ترغیب کودکان و نوجوانان در این زمینه طراحی شود.
فرهادی با بیان اینکه ۸۷ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در سطح منطقه ۶ تهران فعال است، افزود: کوی دانشگاه تهران دارای ظرفیت اسکان ۱۰ هزار دانشجو است که ظرفیت بزرگی است.