هادی حق شناس شامگاه چهارشنبه در دیدار با غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گرگان اظهار داشت : گلستان ظرفیت های زیادی مانند تولید ۹۲ نوع محصول گیاهی از جمله زعفران، زیره، گندم، کلزا ،زیتون و میگو، برخورداری از ۲۰ درصد مساحت جنگل هیرکانی و ارسال روزانه ۵۰۰ تن مرغ به تهران را دارد و تنها تولید کننده ید کشور است اما با وجود این توانمندی ها درآمد سرانه مردم استان معادل ۵۰ درصد میانگین سرانه مردم کشور است.
حق شناس ادامه داد:مهمترین دلیل پایین بودن درآمد سرانه مردم گلستان فرآوری نشدن محصولات و خام فروشی است که دانشگاه ها و پارک علم و فناوری میتوانند زمینه کاهش هزینههای تولید و ارتقاء درآمدی را فراهم آورند.
وی بیان کرد: به سبب ظرفیت اندک واحدهای فراوری، محصولات استان به صورت خام به سایر استان ها فرستاده می شود که لازم است با جلب نظر سرمایه گذاران، واحدهای تولیدی جدید در استان احداث شود.
همچنین در این دیدار معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گلستان را منطقه ای توانمند و دارای قابلیت فراوان دانست و ابراز امیدواری کرد با تلاشهای مدیران استان و همت مردم و تولیدکنندگان شاهد رشد و توسعه این استان باشیم.
چندین پیش سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در جریان بازدید از پارک علم و فناوری گلستان در شهرک صنعتی آققلا از روند کند شکلگیری شرکتهای دانشبنیان در گلستان گلایه کرد و گفت: این استان ظرفیت بینظیری در زمینه شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور دارد اما هنوز به نقطه مطلوب و ایدهآل نرسیده است.
وی در این بازدید گفته بود که توسعه شرکتهای دانشبنیان در گلستان نیازمند نهادینه شدن فرهنگ عمومی آن در جامعه است.
اکنون ۱۴۶ واحد فناوری در استان گلستان فعال هستند.