دزفول - ایرنا - رئیس بنیاد مستضعفان چهارشنبه شب در نشست بررسی وضعیت کارخانه دوده فام دزفول با اجرای فاز چهارم این کارخانه موافقت کرد.

به گزارش ایرنا سید پرویز فتاح چهارشنبه در این نشست در حضور مسوولان دزفول در سالن جلسات کارخانه دوده فام این شهرستان افزود: برای طرح توسعه راه گرفتن وام از بانک‌ها بسته نیست ولی استفاده از منابع خودمان روند را تسهیل می‌بخشد.
وی با بیان اینکه برای فاز سوم کارخانه نیز وامی دریافت نشد، افزود: بخشی از سهام شرکت را در بورس به مردم به فروش می‌رسانیم تا منابع و سرمایه لازم برای طرح توسعه فراهم شود.

رئیس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: لازم است از هم اکنون برای اجرای خط چهارم کارخانه برنامه ریزی شود چراکه با این کار هم تولید و هم سود بالا می‌رود و هم اشتغالزایی می‌شود.

وی افزود: فاز چهارم کارخانه دوده فام دزفول ۲۰ هزار تن به ظرفیت این کارخانه اضافه می‌کند ضمن اینکه این کارخانه تا ۱۰۰ هزار تن قابلیت افزایش ظرفیت دارد.
فتاح با بیان اینکه دوده فام دزفول یکی از کارخانه‌های خوب بنیاد و کشور است، اظهارداشت: اغلب کارخانه‌ها با مشکلاتی نظیر تامین ماده اولیه و اعتبار مواجه هستند ولی کارخانه دوده فام شرایط خوبی دارد و  درحال تبدیل شدن به یک الگوی موفق در کشور است. 
وی با قدردانی از روحیه موجود در این کارخانه برای ایرانی سازی تجهیزات افزود: مقام معظم رهبری همواره بر لزوم توجه به نقاط قوت داخل کشور تاکید دارند. 
رییس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه کارکنان دوده فام دستاوردهای زیادی نظیر درآمد ۵۰۰ میلیارد تومانی داشته‌اند، گفت: قدردان کارکنان هستیم و به همه آنها تشویقی تعلق خواهد گرفت. 
وی با بیان اینکه کارکنان شرکت با توجه به سختی شرایط اقتصادی باید بیشتر حمایت شوند، افزود: سود کارخانه باید به مردم برسد.

فتاح با تاکید بر اینکه ایرانی سازی باید در طرح توسعه این کارخانه مورد توجه مدیران قرار گیرد، ادامه داد: خریدها باید به منظور اشتغالزایی از داخل کشور انجام شوند.

وی با اشاره به اشتغال مستقیم ۱۴۰ نفر در کارخانه دوده فام افزود: می‌توان با ایرانی سازی طرح توسعه این شرکت برای افراد بیشتری به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی کرد.

همه یتیمان نیازمند دزفول هدیه دریافت خواهند کرد

رئیس بنیاد مستضعفان با گرامیداشت یادو خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: همه یتیمان زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی شهرستان دزفول به نیت حاج قاسم سلیمانی هدیه دریافت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بخشی از درآمد کارخانه دوده فام برای محرومیت زدایی در دزفول استفاده خواهد شد، افزود: باید علاوه بر کارخانه به اطراف آن نیز توجه کنیم و نیازهای شهرهایی نظیر دزفول و بندرامام را هم ببینیم.
فتاح با اشاره به اینکه پنج هزار بسته معیشتی نیز به سایر محرومان شهرستان دزفول اهدا می‌شود، اظهارداشت: بنیاد مستضعفان این آمادگی را دارد که زمین‌های زیرنظر خود را به محرومان اعطا و آنها را در ساخت نیز کمک کند.

وی مردم را ضامن بقای دین دانست و افزود: هرگاه مردم در صحنه آمده‌اند مشکلات برطرف شده‌اند لذا منافع کارخانه‌ها باید به مردم برسند تا این واحدها را از خود بدانند. 
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به سفر خود به استان خوزستان و بررسی مشکلات گفت: در برخی مناطق چند میلیارد دلار در قالب طرح‌های صنعتی هزینه شده ولی اهالی همان منطقه در شرایط نامناسبی به سر می‌برند.

وی با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی یک دفعه اوج گرفت و خداوند به او عزت داد، افزود: ولایتمداری و مردمداری ویژگی‌های بارز این سردار شهید بودند و خالص‌ترین اقدامات و اعمال را انجام داد.

نماینده دزفول خواستار بومی گزینی در طرح توسعه کارخانه دوده فام شد

سید احمد آوایی نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خواستار بومی گزینی در طرح توسعه شرکت دوده فام این شهرستان شد و گفت: پیگیری‌های زیادی برای راه اندازی این شرکت انجام دادم ولی متاسفانه با وجود نیروهای متخصص در دزفول، نیروهای غیربومی جذب شدند.

امام جمعه دزفول نیز در این نشست گفت: با تلاش‌های صورت گرفته و پیگیری نماینده دزفول کارخانه دوده فام می‌تواند به یک الگو تبدیل شود.
حجت الاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی افزود: شهرستان دزفول ظرفیت‌های فراوانی نظیر سرمایه مردم، نیروی انسانی متخصص و اقلیم مناسب برای سرمایه گذاری دارد.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات فتح دزفول اظهارداشت: این کارخانه که دکل‌های برق و تجهیزات راه آهن تولید می‌کند، اکنون شرایط مناسبی ندارد و نیازمند توجه است.

امام جمعه دزفول خواستار ورود بنیاد مستضعفان برای رفع مشکل این کارخانه شد و افزود: فرمانداری دزفول، زمین این کارخانه را به صورت رایگان واگذار کرد و امید است با پیگیری مسوولان از خارج شدن این ظرفیت از منطقه جلوگیری شود.

به گزارش ایرنا کارخانه صنعتی دوده فام دزفول زیر نظر بنیاد مستضعفان است که در سال ۹۱ به عنوان چهارمین کارخانه تولید کننده دوده صنعتی ایران در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار در شهرک صنعتی شماره ۲ دزفول به بهره‌برداری رسید.

رئیس بنیاد مستضعفان روز سه شنبه از طریق فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان وارد خوزستان شد و از فاز دوم ساختمان بیمارستان ۲۴۲ تختخوابی آیت الله طالقانی بازدید کرد که با کمک بنیاد مستضعفان با پیشرفت ۹۱درصدی در حال ساخت است.
طرح توسعه بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان طبق برنامه تا بهار سال ۱۴۰۰ به طور رسمی افتتاح می‌شود.

بازدید از طرح توسعه نیروگاه حرارتی یک هزار مگاواتی و شرکت فولاد کاوه اروند در خرمشهر از برنامه های فتاح در سفر به خوزستان بود.
رییس بنیاد مستضعفان امروز چهارشنبه در دومین روز از سفر خود به خوزستان از بندر امام خمینی (ره)، ماهشهر و طرح آلومینیوم مسجدسلیمان بازدید کرد و در نهایت به دزفول سفر کرد و از کارخانه دوده فام این شهرستان دیدن کرد.