بغداد – ایرنا- نخست وزیر پیشین عراق گفت که ما با «شیخ علی سلمان» رئیس جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین و ملت این کشور در راه احقاق حقوق خود ابراز همبستگی می کنیم.

به گزارش ایرنا، «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر پیشین عراق در پیامی تصویری به مناسبت ششمین سالگرد بازداشت «شیخ علی سلمان» دبیرکل جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین گفت که با وی ابراز همبستگی کامل می کند.

رژیم بحرین شیخ علی سلمان را که هدایتگر جنبش اعتراضی مسالمت آمیز مردم بحرین برای دستیابی به حقوق مشروع و قانونی خود است، با اتهامات واهی سیاسی "جاسوسی برای قطر و تحریک علیه نظام" به حبس ابد محکوم کرده است.

عبدالمهدی در پیام خود تصریح کرد: شیخ علی سلمان رهبری جلیل و بزرگ است که شخصا وی را می شناسم و از شایستگی و تلاش مسالمت آمیزش برای ایجاد راه حل هایی بدور از هرگونه روش خشونت آمیز آگاهم. ما در این موضوع از سالهای طولانی تلاش زیادی کردیم تا به وضعیت مورد رضایت همگان برسیم اما با کمال تاسف، روند امور به گونه دیگری پیش رفت.

وی افزود: همه ما حقیقتا برای دفاع از مبانی والا تلاش کرده و می کنیم تا به راه حل های جدی برای احقاق حقوق شهروندان بحرینی برسیم.

به نوشته پایگاه عراق نیوز، عبدالمهدی "همبستگی کامل خود با ملت بحرین را برای حرکت درست فرایند قانونی و دموکراتیک در این کشور بدور از هرگونه حذف دیگران یا رویکرد خشونت آمیز یا کینه توزانه ای که ممکن است شرایط را به سمتی ببرد که پیامد خوبی نداشته باشد، ابراز داشت".

وی افزود: شیخ علی سلمان و برادران و خواهرانش در بحرین همواره برای صلح اجتماعی و راه حل های تضمین کننده عدالت و انصاف برای همگان - بدون تفرقه و با برابری کامل- تلاش کرده اند و این همان چیزی است که ما برای برادرانمان در آنجا آرزو می کنیم.

در ششمین سالگرد بازداشت شیخ علی سلمان، چندین شهر بحرین این روزها شاهد تظاهرات و راهپیمایی های مردم برای درخواست جهت آزادی وی بوده است.

رژیم بحرین دبیرکل جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین را در سال 2018 میلادی به اتهامات سیاسی واهی به حبس ابد محکوم کرد اما وی این اتهامات را به طور کامل رد و بر ادامه مبارزه تا تحقق خواسته های مشروع و قانونی مردم بحرین تاکید کرده است.

بحرین از سال ۲۰۱۱ تاکنون با بحران نارضایتی های عمومی ناشی از سیاست های ظالمانه رژیم آل خلیفه مواجه است.

ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده ها شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است. رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است.

گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.