بندرعباس- ایرنا- گروه سرود نوجوانان کانون فرهنگی هنری سقای حسین(ع) روستای حکمی شهرستان میناب موفق به کسب مقام دوم جشنواره سراسری ترنم الهی(نماز) شد.

مربی گروه سرود سقای حسین(ع) شهرستان میناب روز پنجشنبه گفت: این گروه سرود که به همراه سه گروه دیگر استان هرمزگان با جلب نظر هیات داوران به جمع ۱۰ گروه برتر فینال سومین جشنواره سراسری ترنم الهی راه یافت، پس از اجرای موفق در مرحله نهایی، موفق به کسب مقام دوم سومین جشنواره سرود ترنم الهی شد.

امین نعیمی کمال آبادی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: گروه های سرود کانون فرهنگی هنری سقای حسین(ع) از روستای حکمی شهرستان میناب، کانون فرهنگی هنری منتظران موعود بخش جغین شهرستان رودان و بچه‌های آسمانی کانون فرهنگی هنری سادات روستای گورزانگ شهرستان میناب در رده سنی ۱۴ تا ۱۸ سال و گروه سرود شهید احمدشاهی از کانون شاه خراسانی روستای حکمی نیز در رده سنی ۹ تا ۱۳ سال  به جمع ۱۰ تیم برتر کشوری راه یافته بودند.

وی ادامه داد: جشنواره امسال به صورت فیلم تولید و هفته گذشته پس از بررسی فیلم‌ها رتبه‌ ها مشخص و روز گذشته(۱۰ دی) نتایج نهایی این جشنواره و گروه های برتر کشوری به استان ها اعلام شد.

سومین دوره جشنواره سراسری سرود نماز(ترنم الهی) در رده های سنی ۹ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۸ سال با هدف ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز با بهره گیری از ظرفیت ابزار هنر و رسانه (شبکه های اجتماعی و رسانه های برخط)، تشویق و ترغیب مربیان و فعالان عرضه هنر به تولید آثار نمازی،معرفی و ترویج سرود های فاخر نمازی در جامعه وانتقال مفاهیم اسلامی به میزبانی استان سمنان به صورت مجازی برگزار شد.

حدود ۱۴۰گروه‌ سرود پسران نوجوان در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان به ثبت رسیده که از این تعداد ۲۰ گروه در سطح شهرستان‌ها فعال هستند.

شهرستان میناب به عنوان دومین شهرستان‌های فعال در حوزه سرود کانون‌های مساجد است که دارای حدود ۲۰ گروه فعال است که ۴ گروه آن به صورت حرفه‌ای در جشنواره‌های مختلف در سطح کشوری حضوری فعال دارند.

گروه سرود کانون فرهنگی هنری سقای حسین(ع) از سال ۹۳ شکل گرفت و هم اکنون ۳۰ عضو دارد.

گروه سرود کانون فرهنگی هنری سقای حسین روستای حکمی میناب به عنوان یک گروه حرفه‌ای نام برد که در سال ۹۸ به جشنواره ملی«آوای رضوان» در مشهد مقدس راه یافت.

روستای پنج هزار نفری حکمی در پنج کیلومتری غرب شهرستان میناب قرار دارد.

هم اکنون یکهزار و ۳۷ کانون فرهنگی هنری در مناطق شهری و روستایی هرمزگان فعالیت دارند.