این نویسنده و روزنامه نگار ادبی روز شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: این کتاب مجموعه داستان کوتاه و داستانک در ادبیات بزرگسال بوده که محور موضوعی و محتوایی آن شیوع ویروس کروناست و نام آن را از اصطلاح کُردی که پدرم در خصوص کرونا (ئاگرِ بِ دوو) به کار می برند، بهره برده و با استفاده از عناصر داستان کوتاه و داستانک، این مجموعه را نوشته ام.
مرتضی حاتمی ادامه داد: تلاش ها و زحماتی که مدافعان سلامت در این برهه تاریخی انجام می دهند را نمی توان در قالب زبان و گفتار بیان کرد و تنها "کلمه" می تواند این تلاش انسانی و اخلاقی را در حافظه تاریخی انسان معاصر ثبت و جاودانه کند.
وی تاکید کرد: اهدای این کتاب به مدافعان سلامت و کادر پزشکی و تقدیم حق تالیف و درآمد ناشی از فروش از آن به بیماران کرونایی، تنها یک وظیفه کوچک در مقابل تلاش و زحمات ایثارگرانه کادر درمان و مدافعان سلامت و پزشکان و پرستاران است.
حاتمی افزود: تلاش، همت و جانفشانی پزشکان، پرستاران و کادر درمان و نیز همراهی و همدلی خانواده های آنها یک فضیلت اخلاقی و انسانی بزرگ و متعالی است و همه اهالی فرهنگ و ادب و هنر و رسانه باید به زبان هنر و ادبیات قدرشناس این عزیزان باشند.
وی یادآور شد: نگارش مجموعه داستان (کرونا، آتش بدون دود) از خردادماه آغاز و با آغاز تزریق واکسن کرونا در ایران به پایان رسید و اکنون در مرحله ویرایش ادبی نهایی قرار دارد و ان شاالله تا ماه های آینده منتشر خواهد شد.
این نویسنده اضافه کرد: همچنین با هدف تقدیر از زحمات شبانه روزی کارگروه رسانه ای کرونا در استان ایلام یکی از داستان های این کتاب را به این اعضای محترم و فعال و پرتوان تقدیم کرده ام.
حاتمی اظهار داشت: تاکنون ۲ ناشر در استان های ایلام و کرمانشاه برای انتشار آن اعلام آمادگی کرده اند و ان شاالله در ۲ نوبت چاپ این کتاب توسط ناشران ایلامی و کرمانشاهی منتشر و توزیع خواهد شد.
وی در پایان از انتشار مجموعه داستانک (آواز جنگل بلوط) با محوریت محیط زیست توسط نشر هشت در هفته های آینده خبر داد.
مرتضی حاتمی تاکنون بیش از ۶۰ عنوان کتاب در ادبیات کودک و نوجوان و بزرگسال چاپ و منتشر کرده است.