سید عبدالرضا اشرف منصوری روز شنبه با اعلام این خبر افزود: ۳۴۳ هکتار مبارزه شیمیایی علیه علفهای هرز کلزا و ۲۳۷ هکتار مبارزه با علفهای هرز گندم در هرمزگان صورت گرفته است.
وی بیان داشت: هرساله جهت جلوگیری از خسارت علفهای هرز در مزرعه های هرمزگان عملیات ردیابی و مبارزه طبق توصیههای فنی کارشناسان جهاد کشاورزی و توسط بهره برداران انجام میگردد.
پیش بینیهای اولیه سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان حاکی از تولید بیش از ۵۲ هزار تن گندم و ۱۵۰۰ هزار تن کلزا در استان است.
فصل کشت گندم در هرمزگان از اواسط آبان ماه آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد و فصل برداشت از اواسط فروردین ماه شروع و اواخر خرداد ماه پایان می یابد.
در اطلاعات منتشره سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان آمده است؛ شیرودی، چمران، سیروان، مهرگان و چمران ۲ از ارقام کشت شده در مزارع گندم هرمزگان است و شهرهای حاجی آباد، رودان، بستک، پارسیان، بندرعباس و میناب از مهم ترین مناطق کشت گندم در این استان میباشد.
وسعت مزارع گیاه روغنی کلزا درهرمزگان یکهزار و ۲۰۰ هکتاراست و چهار شهرستان حاجی آباد، رودان، بستک و پارسیان به عنوان مهم ترین مناطق کشت کلزای استان محسوب می شوند.
کار برداشت محصول از مزارع کلزا در این استان از اواسط اواخر خرداد پایان می یابد.
دانه کلزا با دارا بودن ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست و اسیدهای چرب اشباع نشده و بدون کلسترول، از کیفیت تغذیه ای بالایی برخوردار است.