اصفهان-ایرنا- نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: شیوع ویروس کرونا مانع از ارتباطات نزدیک اجتماعی و در نتیجه سرد شدن فضای انتخاباتی شده است‌.

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی روز شنبه در جلسه شورای اداری استان اصفهان افزود: در شرایط فعلی نزدیکی به زمان برگزاری انتخابات آتی ریاست جمهوری، می‌طلبد که شورای اداری استان بهتر و قوی‌تر از گذشته برگزار شود تا بتوانیم فضای جامعه را انتخاباتی کنیم.
وی نبود ارتباط بین مسوولان با بدنه مردم در دوران کرونا را موجب سرد شدن مردم برای فعالیت‌های انتخاباتی دانست و خاطرنشان کرد: در انتخابات‌ گذشته، پایگاه‌های بسیج و مساجد،مراکز فعال و خوبی برای فعالیت‌های انتخاباتی بودند اما در شرایط کنونی، فعالیت این مراکز نیز محدود شده است.
امام جمعه کاشان تصریح کرد: امید می‌رود با زرد شدن وضعیت کرونا در اصفهان، از هفته آینده تریبون‌های نماز جمعه و مراکز فرهنگی و دینی در زمینه انتخابات فعال شوند و شاهد شور و هیجان انتخاباتی مردم باشیم.
ضرورت توجه به فعالیت‌های فرهنگی و روانی جامعه
امام جمعه نجف‌آباد نیز در این جلسه گفت: در شرایط کرونایی باید به بهداشت روان جامعه توجه بیشتری شود.

حجت‌الاسلام مصطفی حسناتی افزود: راه‌اندازی کمیته معنوی در ستاد کرونای استان زمینه مناسبی برای فعالیت در حوزه مراسم مذهبی، دینی و معنوی ایجاد کرده است.
وی پیشنهاد کرد: آیین‌های نمازهای جماعت و جمعه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اقامه شود.
امام جمعه نجف‌آباد همچنین با اشاره به موضوع سقط جنین و ناشایست بودن این اقدام بیان کرد: به اندازه نیمی از اقدامات پیشگیرانه در حوزه ویروس کرونا باید در زمینه پیشگیری از سقط جنین نیز کوشید.
حسناتی تاکید کرد: از فضای معنوی و فعالیت‌های فرهنگی نباید غفلت شد و باید سازمان‌ها و مجموعه‌های فرهنگی تا حدممکن یاری شوند تا با اقدامات فرهنگی مناسب بتوان از نسل مظلوم جوان جامعه حمایت کرد.
آلودگی هوا مزید بر مشکلات استان اصفهان است
رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان و نماینده مردم خوانسار در مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه شورای اداری استان گفت: در زمان حاضر مشکل اصلی استان بودجه و پس از آن شیوع ویروس کروناست که آلودگی هوا نیز مزید بر علت شده است.
سیدمسعود خاتمی از مسوولان استان خواست تا با تقبل زحمات و خدمات بیشتر، شرایط فعلی منطقه را سامان دهند.
وی خاطرنشان کرد: برخی مسائل شهرستان‌ها باید در مرکز استان و برخی نیز با حضور در این شهرستان‌ها بررسی و رفع شود که این امر موجب دلگرمی مسوولان شهرستانی خواهد شد.
رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان تصریح کرد: نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی در زمینه پیگیری مسائل استان در حوزه بودجه و قانونگذاری تلاش می‌کنند.
بحران پیری، آینده کشور را تهدید می‌کند
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: بحران نامحسوس و خطرناک پیری جمعیت، جامعه ایران را تهدید می‌کند و ما در اطراف سیاه چاله‌ای قرار داریم که در صورت سقوط در آن تا ۱۵۰ سال بعد نیز نمی‌توان از آن خارج شد.
امیرحسین بانکی‌پور فرد افزود: یکی از علل پیری جمعیت در آینده، سقط جنین‌های کنونی در جامعه است که باید مورد پیشگیری قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه کشور در شرایط کنونی جمعیت جوانی دارد اما تا ۳۰ سال آینده پیرترین کشور دنیا خواهد بود، اضافه کرد: رشد جمعیت کشور در سال آینده به صفر خواهد رسید.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در باره وضعیت کرونایی استان تصریح کرد: در حالی که مسوولان در زمینه سلامت و معیشت مردم و برقراری تعادل میان این دو بخوبی عمل کردند اما آموزش و پرورش به لحاظ آموزشی و بروز مشکلات خانوادگی و روحی مورد بی‌مهری قرار گرفته است.
وی با اشاره به نگرانی والدین و معلمان در این زمینه پیشنهاد کرد: به اختیار و رضایت والدین فعالیت، مدارس استان بنابر شرایط زرد بصورت یک روز در میان برقرار شود.
بانکی‌پور فرد گفت: با توجه به شرایط کرونایی و مشکلات معیشتی مردم، فضای انتخاباتی حرارت پیشین را ندارد و به سردی گراییده است.

وی افزود: حضور حداکثری مردم را باید همیشه مدنظر داشت که نتیجه عملکرد مدیران و توجه مردم و اطمینان آنان به نظام و دولت است.

سوخت مازوت در اصفهان استفاده نمی‌شود
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان نیز در شورای اداری استان با گلایه از  بروز شایعات در فضای مجازی در باره استفاده از  سوخت مازوت در اصفهان تاکید کرد: اصفهان تنها استان کشور است که سوخت مازوت در آن استفاده نمی‌شود.
ایرج حشمتی افزود: در سه ماه اخیر سه پیک ناپایداری هوا در ۲۶ آذر و روزهای ۹ و ۱۰ دی‌ داشتیم که همگی به تعطیلی ادارات انجامید.
وی ادامه داد: با همه کم و کاستی‌هایی که در زمینه پیشگیری از آلودگی هوا وجود دارد استان اصفهان، اقدام‌های پیشگیرانه و با سه روز تعطیلی سعی در حفظ سلامت شهروندان داشته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست اصفهان یادآور شد: در این مدت ۹۱۹ پایش در استان انجام و ۱۳۷ اخطار صادر و ۱۴۲ تذکر شفاهی داده شد که سبب ۲۲ پُلمب واحدهای صنعتی و تولیدی آلاینده انجامید.
حشمتی، اجرای قانون هوای پاک را دارای دو بخش مدیریتی مربوط به تدوین استانداردها و محدودیت‌ها و بخش اجرایی مربوط به جوانب قانونی دانست و خاطرنشان کرد: بخش اجرایی قانون هوای پاک، توجه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را می‌طلبد تا با اختصاص بودجه به این امر کمک کنند.
وی توسعه ناوگان اتوبوسرانی، بهینه‌سازی موتورخانه‌های خانگی، ایجاد پایش‌های برخط در مراکز تولیدی و صنعتی، ایجاد مراکز معاینه فنی موتورسیکلت، رعایت استقرار نیافتن واحدهای صنعتی و تولیدی آلاینده تا شعاع ۵۰ کیلومتری شهر و توجه به برنامه‌های هشدار آلودگی هوا و صدور اطلاعیه‌ها را از جمله اقدام‌های موثر در کاهش آلودگی هوا برشمرد.
به گزارش ایرنا، جلسه شورای اداری استان اصفهان با حضور استاندار، معاونان وی، فرمانداران، شهرداران، امامان جمعه شهرستان‌های مختلف، مدیران کل و سایر مسوولان استانی، عصر روز شنبه در استانداری برگزار شد.