علیرضا آزاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح نظارتی جمعیت هلال احمر شهرستان طبس از ابتدای شیوع کرونا، با اجرای غربالگری در محل مبادی ورودی شهرستان و در ادامه در قالب طرح آمران سلامت و ناظران سلامت در حال اجراست که در نتیجه آن با همت ۶۰ نفر از اعضا، سلامت بیش از ۳۵ هزار نفر پایش شده است.
وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر شهرستان طبس همگام با سایر نهادها، از ابتدای شروع همهگیری ویروس کرونا در اواخر سال ۱۳۹۸، اقدامات و فعالیتهایی را در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا آغاز کرده که این اقدامات که همچنان ادامه دارد در قالب ۱۵ طرح مختلف حمایتی، مراقبتی و نظارتی، دستهبندی شده است.
سرپرست جمعیت هلال احمر طبس افزود: در قالب طرح نیابت و در راستای رزمایش کمکهای مؤمنانه، ۵۰۰ سبد غذایی توسط ۲۳ خانه هلال این مجموعه بین خانوادههای متأثر از بیماری کرونا و نیازمندان در شهرستان طبس توزیع شده است.
وی با اشاره به موضوع تسکین آلام بشری و انسانیت به عنوان یکی از اصول هفتگانه جمعیت هلال احمر گفت: در این راستا اقداماتی از قبیل دلجویی از خانوادههای متوفیان کرونا، تجلیل از خادمان سلامت و کاشت نهال به یاد درگذشتگان این بیماری توسط جمعیت هلال احمر طبس انجام شده است.
آزاد ضمن معرفی ساختار سازمانی جمعیت هلال احمر و تفکیک فعالیتها در سه حوزه کاری امداد و نجات، جوانان و داوطلبان اظهار داشت: بیشترین حجم فعالیتهای مقابله با کرونا در شهرستان طبس توسط جوانان داوطلب انجام شده است.
وی اضافه کرد: بر اساس آمار اعلام شده از سوی مرکز کنترل عملیات هلال احمر، میزان وقوع حوادث ترافیکی از ابتدای سال جاری تاکنون در شهرستان طبس نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۵ درصد کاهش یافته است.
طبس به دلیل واقع شدن در نقطه اتصال ۶ استان کشور و مسیر رفت و آمد زائران امام رضا (ع) همچنین برخورداری از کویر، زیرساختهای فرودگاه و راهآهن، وجود آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و هفت روستای هدف گردشگری، از شهرستانهای پرتردد خراسان جنوبی است که در ۲۷۰ کیلومتری بیرجند قرار دارد.