شیراز- ایرنا- استاندار فارس گفت: به هر میزان که جامعه به سمت تشکیل نهادهای حرفه‌ای تخصصی سوق پیدا کند، علاوه بر کمک به رفع مشکلات، گام‌های بلندی نیز به سمت توسعه برداشته خواهد شد.

روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس در مطلب یکشنبه خود به نقل از عنایت‌الله رحیمی در دیدار با رئیس مرکز وکلای کارشناسان رسمی قوه قضاییه در شیراز، با اشاره به سابقه  فعالیت  خود به عنوان کارشناس رسمی دادگستری در مجموعه قضایی افزود: یکی از آسیب‌های موجود، تفکیک چهار مرکز کانون وکلا، وکلای دادگستری، کارشناسان دادگستری و کارشناسان مشاور قوه قضائیه است.
او ادامه داد: این مراکز  به هر میزان کنار هم و نزدیک به هم کار کنند و ادغام شوند از دوگانگی در عملکرد آنها کاسته می‌شود .
وی به روزرسانی عملکرد این مراکز از طریق آموزش‌های تخصصی را یک اصل مهم دانست و بیان کرد: هرچند که ورود کارشناسان  به این حوزه‌ها سخت است اما پس از ورود  به این مراکز  توجه بیشتری به آموزش احساس می‌شود.
استاندار فارس افزود: با توجه به اینکه سرعت تغییرات فنی در حوزه حقوقی کشور زیاد است، این آموزش‌ها در جهت بروز رسانی الزام‌آور است.
رحیمی، با اشاره به حجم گسترده پرونده‌های ورودی به مجموعه قضایی در گذشته که منجر به حضور جمعیت زیادی از متقاضیان به همراه وکلای خود در دادگاه‌ها می‌شد گفت: استفاده از توان وکلا و  کارشناسان دادگستری در قالب هیات‌های داوری و مصالحه می‌تواند در کاهش پرونده قضایی و روان‌سازی  اثرگذار  باشد.
او گفت: سخت ترین پرونده‌ها را مراجع تجدید نظر به کارشناسان ارجاع می‌دهند تا با بررسی نظرات فنی توسط آنها رای نهایی صادر شود.
رحیمی افزود: کاهش اطاله دادرسی یکی از کارهایی است که مجموعه کارشناسان وکلای دادگستری در مسیر رسیدگی به پرونده  انجام می‌دهند.  
وی ادامه داد: مجموعه‌های کارشناسان رسمی و قوه قضاییه استان فارس از توانمندی‌های مطلوب برخوردار هستند که در اکثر موارد نظراتشان در رای نهایی پرونده‌ها اثرگذار است.
استاندار فارس بیان کرد: مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان با رعایت عدالت  می‌توانند پروندهای خود را  به کانون‌های رسمی دادگستری ارجاع دهند.
رحیمی، ضمن ارائه پیشنهاد تشکیل یک کمیته مشترک بین کانون‌های دادگستری و نظام روانشناسی، پرستاری و سمن‌های تخصصی در حوزه‌های اجتماعی و حقوق شهروندی افزود: تشکیل این کمیته در بعد حقوق شهروندی و  آسیب اجتماعی اثرگذار خواهد بود.