دکتر محمدحسین دهقانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مجموع بیماران کرونایی بستری در این بیمارستان در زمان اوج کرونا ۱۱۰ نفر بود که هم اکنون به ۱۵ نفر کاهش یافته است.
وی اظهار داشـت: تا قبل از اوج گیری کرونا، یک بخش معمولی با ۱۱ تخت و یک بخش آی سی یو با هشت تخت برای مبتلایان به این ویروس در بیمارستان شهید رهنمون دایر شده بود که با اوج گیری بیماری کووید ۱۹، سه بخش دیگر به این مجموعه اضافه و تختهای بخش مراقبتهای ویژه هم ۱۶ تخت شد .
دهقانی با بیان اینکه پس از اجرای محدودیتها و فروکش شدت کرونا سه بخش این مرکز درمانی تعطیل شد و ادامه داد: در روزهای اوج شیوع کرونا روزانه ۳۰ نفر پذیرش و به همین تعداد هم خروجی بیماران کرونایی این بیمارستان بود.
وی با قدردانی از مردم و بویژه اصناف استان در رعایت پروتکل های بهداشتی که منجر به کاهش ورودی های بیمارستان شد، تاکید کرد: باید دورهمی های خانوادگی همچنان تعطیل و مردم نسبت به رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک متعهد باشند.
ابتلای ۱۷۰ نفر از کادر درمان بیمارستان به کرونا
رییس بیمارستان شهید رهنمون یزد از ابتلای ۱۷۰ نفر از کار درمان این بیمارستان اعم از پزشکان، پرستاران، نیروهای خدماتی و پشتیبانی به کرونا در طول دوره شیوع این ویروس خبر داد و افزود: هفت نفر از این تعداد در بیمارستان بستری شدند که ۲ نفر از آنها در بخش مراقبت های ویژه قرار داشتند.
وی اضافه کرد: ۱۱۷ نفر از کل مبتلایان را پرستاران و بقیه را پزشکان، نیروهای خدماتی و پشتیبانی تشکیل می دادند.
دکتر دهقانی با قدردانی از خیران استان که بیمارستان را در مقابله با کرونا همراهی کردند یادآور شد: خیران استان در تامین لوازم حفاظت فردی، به کمک ما آمدند.
وی تصریح کرد: چند بیمار فعلی کرونایی بستری در این مرکز درمانی در ساختمان قدیمی بیمارستان بستری هستند که از ساختمان جدید تفکیک شده است.
به گفته وی در دوره اوج کرونا ، روزانه حدود ۴۰۰ سی تی اسکن در بیمارستان شهید رهنمون انجام می شد که در نوع خود یک رکورد در استان بود.
مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر رهنمون یکی از بزرگترین مراکز تروما، جراحی مغز و اعصاب و ارولوژی جنوب و جنوب شرق کشور است.
این بیمارستان مرکز ترومای استان یزد است و بیماران مصدوم ناشی از حوادث ترافیکی، حوادث ساختمانی، نزاع و درگیری و سقوط از ارتفاع به این بیمارستان مراجعه میکنند.
بیمارستان شهید دکتر رهنمون از قدیمیترین بیمارستانهای استان یزد است که در سال ۱۳۱۴ در ابتدا بهصورت یک بهداری ایجاد شد؛ ساخت این مجموعه به صورت یک بیمارستان در سال ۱۳۲۱ آغاز و در سال ۱۳۲۶ به بهرهبرداری رسید.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مجموعه بیمارستانی جدید به نام فرخی یزدی که از شاعر، روزنامهنگار و سیاستمدار بود، به نام بیمارستان فرخی نامگذاری شد و در سال ۱۳۶۳ به یاد شهید دکتر رهنمون، تغییر نام پیدا کرد.
بنای جدید این بیمارستان در زیر بنای ۳۰ هزارمتر مربع و مجموع ۹ طبقه ساخته شده و شامل بخش های زنان و زایمان، اطفال، گوش و حلق و بینی و چشم پزشکی است.
برای ساخت این بیمارستان ۳۲۴ تختخوابی که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان دارالعباده یزد در سال ۱۳۸۶ می باشد، ۷۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است .
شهید رهنمون در دوران دفاع مقدس، مسئول بیمارستان صحرایی بود؛ او در سال ۱۳۶۲ در جریان عملیات خیبر در حالیکه در بیمارستان صحرایی خاتمالانبیاء در حال اقامه نماز صبح بود در بمباران هواپیماهای دشمن به شهادت رسید.