محمدجعفر کبیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در میاندوآب اظهار داشت: تعاونیهایی که میخواهند از این تسهیلات استفاده کنند تا پایان سال به بانک توسعه تعاون مراجعه کرده و درخواست خود را ارایه دهند.
وی با بیان اینکه بیشتر تعاونیهای مشکلدار در زمینه دریافت تسهیلات با چالش مواجه هستند، اظهار داشت: برای این قبیل تعاونیها از محل ماده ۵۲ و منابع داخلی بانک توسعه تعاون اعتباری تصویب میشود و همچنین برای جرایم ناشی از دیرکرد تسهیلات تعاونیهای برتر و فعال بخشودگی اعمال میشود.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نتایج خوب سفر به میاندوآب در جنوب آذربایجان غربی ادامه داد: در میاندوآب نیز وامهایی با نرخ ترجیحی برای توسعه فعالیتهای تعاونی های این شهرستان به مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال تصویب شد که اعطای این تسهیلات میتواند در حل مشکلات تعاونیها موثر باشد.
کبیری با اشاره به اینکه دبیرخانهای در معاونت امور تعاون وزارت کار برای پیگیری مصوبات سفرهای استانی دایر شده است، گفت: مدت زمان اولیه برای بررسی مصوبات ۲ هفته است ولی تا پایان سالجاری مصوبات به صورت مستمر بررسی و پیگیری میشود تا به نتیجه برسد.
وی در خصوص پتانسیل تعاونیهای میاندوآب نیز بیان کرد: این شهرستان ظرفیت بسیار خوبی در حوزه کشاورزی و معادن دارد و مهمتر از همه از نظر جغرافیایی در جایی واقع شده که ما از محل ماده ۵۶ کمک خواهیم کرد تا راههای مواصلاتی میاندوآب به جادههای اصلی وصل شود.
وی بیان کرد: همچنین از محل ماده ۵۶ در آذربایجانغربی ۲ هزار میلیارد ریال برای تکمیل پروژههای راهسازی نیمه تمام این استان مصوب شد که پیشبینی میشود طی ۶ ماه آینده بیشتر پروژههای نیمه تمام دولتی در بخش راه سازی با محوریت میاندوآب تکمیل و از این ظرفیت گامی در توسعه منطقه برداشته شود.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تعاونیها با تخصیص اعتبار میتوانند هم نیروی کار جدیدی را بکارگیری کرده و به صورت پایدار آنان را بیمه کنند.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی چالشها و مسائل تعاونیهای مشکلدار آذربایجانغربی و بازدید از برخی تعاونیها به این استان سفر کرده بود که شهرستان میاندوآب نیز مقصد سفر این مقام وزارت کار بود.
در میاندوآب ۹۸۰ تعاونی وجود دارد که از این تعداد ۳۹۷ مورد فعال است.