ارومیه- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: در راستای مدیریت هزینه‌ها و جهت رفاه حال بیمه‌شدگان این سازمان در بخش دارویی، تایید داروهای بیماران از طریق سامانه تایید دارو انجام می‌گیرد و متقاضیان جهت دریافت خدمات به سامانه میزخدمت الکترونیک این سازمان مراجعه کنند.

نادر نانبخش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فهرست لوازم و تجهیزات پزشکی ۴۵ هزار قلم (بر اساس کدهای IRC) به صورت برخط جهت سهولت دسترسی بیماران به داروها و جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی در سامانه تایید دارو انجام شده است.

وی ادامه داد: به طور میانگین روزانه حدود ۱۰۰ نفر به صورت حضوری به  میزخدمت اداره کل بیمه سلامت مراجعه می کنند که با توجه به این شرایط بهتر است از طریق میزخدمت الکترونیک از طریق پورتال سازمان خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند تا کارشناسان در سریع‌ترین زمان ممکن مساله را بررسی کرده و پاسخگو باشند.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: همچنین متقاضیان صدور اولیه بیمه رایگان سلامت برای تحت پوشش قرار گرفتن این بیمه، به صورت مجازی اقدامات لازم را می توانند از این طریق انجام دهند.

نانبخش بیان کرد: افرادی که برای نخستین بار اقدام به ثبت‌نام برای دریافت بیمه سلامت می‌کنند، دیگر نیازی به ارزیابی وسع ندارند.

وی ادامه داد: متقاضیان بعد از ثبت‌نام بیمه، تحت پوشش بیمه پایه درمان قرار می‌گیرند و اعتبار این بیمه به مدت ۶ ماه است و می‌توانند از خدمات آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: این افراد می‌توانند به جای مراجعه به ۶۷ مرکز پیشخوان آذربایجان‌غربی با مراجعه به سایت سازمان به نشانی eservices.ihio.gov.ir   صاحب دفترچه بیمه سلامت شوند.

نانبخش با اشاره به جمعیت سه میلیون و ۲۶۵ هزار نفری آذربایجان‌غربی، اظهار داشت: یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت این استان در حال حاضر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

بیمه سلامت از دستاوردهای امیدبخش دولت تدبیر و امید بوده که از سال ۱۳۹۳ اجرا شده و در کنار صندوق‌های بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح حرفی برای گفتن دارد و با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهره‌مند شده‌اند.

اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در این استان بیمه شده دارد که تحت پوشش پنج صندوق این سازمان شامل صندوق کارکنان دولت، صندوق روستاییان و عشایر و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، صندوق سایر اقشار، صندوق بیمه سلامت همگانی و صندوق بیمه سلامت ایرانیان هستند.