اهواز – ایرنا – مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: طی چهار سال گذشته بیش از ۶۰۰ هزار متر مربع به مجموع فضاهای ورزش خوزستان اضافه شد همچنین حجم اعتبارات ورزش استان در طول این مدت، بیش از ۲۰۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایرنا افشین حیدری روز دوشنبه در حاشیه سفر معاون وزیر ورزش و جوانان به خوزستان و افتتاح ساختمان هیات های ورزشی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار بود ساختمان هیات های ورزشی استان به نام سردار شهید قاسم سلیمانی نامگذاری شود اما چون این مکان، محلی برای ورزش کردن جوانان است ساختمان را به نام شهید وحید زمانی نیا همرزم حاج قاسم نامگذاری کردیم.

وی افزود: خوزستان ظرفیت بالایی در بحث ورزش دارد اما با کمبودهای بسیاری مواجه است که امیدواریم با کمک نمایندگان مجلس استان و همچنین وزارت ورزش و جوانان این کمبودها برطرف شود. خوزستان استان پهناوری است و پروژه های بسیاری دارد لذا باید کمک کرد که این پروژه ها تمام شود، زیبنده نیست که برخی از شهرستان های استان خوزستان استخر نداشته باشند.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان به انعقاد تفاهم نامه بین وزارت ورزش و جوانان، استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان اشاره کرد و افزود: در راستای این تفاهم‌نامه قرار است ۵۰ سالن ورزشی چند منظوره، ۳۰۰ زمین چمن مصنوعی و ۵۰ سالن تمرینی با اعتبار پنج هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات ورزش خوزستان و وزارت ورزش و جوانان احداث شود.

وی ادامه داد: در سال ۹۵، بودجه ورزش استان ۳۴۰ میلیارد ریال بود اما از سال ۹۶ تاکنون بیش از هشت هزار میلیارد ریال به ورزش استان تزریق شده است. خوشبختانه در یکی، ۲ سال اخیر اعتبارات خوبی توسط مجموعه سازمان برنامه و بودجه و مجمع نمایندگان تخصیص پیدا کرد که امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

حیدری به مشکلات تیم فوتبال استقلال ملاثانی اشاره کرد و گفت: این تیم مردمی، کمبودهای بسیاری دارد. ورزشگاه این تیم به لحاظ نبود نور مناسب با مشکل مواجه است و آنها نمی توانند در زمین خود میزبان حریفان باشند لذا امیدواریم وزارت ورزش و جوانان در این خصوص به ما کمک کند.

وزارت ورزش قول تکمیل پروژه های ورزشی استان را بدهد

در ادامه سید کریم حسینی رییس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات خورستان با سایر استان ها متفاوت است و به سختی می توانیم این موضوع را به مسئولان کشوری ثابت کنیم. زیرساخت ها و اماکن ورزشی استان، فرسوده و یا ساخته نشده هستند همچنین یک سری پروژه های ناتمام در استان وجود دارد که به حال خود رها شده‌اند و به پایان رساندن آنها، به یک حسرت برای مسئولان و ورزشکاران تبدیل شده است.

وی بیان کرد: انتظار داریم که وزیر ورزش و جوانان به خوزستان سفر کند و به ما قول دهد که پروژه های نیمه تمام استان با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تا پایان سال به بهره برداری برسند.

رییس مجمع نمایندگان مجلس خوزستان افزود: به عنوان مثال شهرستانی در استان وجود دارد که تنها یک استخر و سالن ورزشی دارد که آن هم با مشکل مواجه است لذا انتظار می رود که در نوسازی تجهیزات و اتمام پروژه های ورزشی به خوزستان نگاه ویژه ای شود.

وی عنوان کرد: تیم های استان در لیگ برتر و لیگ دسته یک نیاز به حمایت مالی دارند تا بتوانند بخشی از مشکلاتشان را برطرف کنند همچنین انتظار داریم پروژه های ورزشی ۱۶ هکتاری و سالن چهار هزار و ۵۰۰ هزار نفری اهواز هر چه سریع تر تمام شوند.

یک ریال از منابع استانی در ورزش همگانی هزینه نکردیم

در ادامه امید حاجتی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: هیات ورزش های همگانی استان بر خلاف دیگر هیات ها بسیار گسترده است و تمام افراد جامعه را تحت پوشش دارد لذا هدف اصلی این هیات ورزش کردن تمام سنین جامعه است.

وی بیان کرد: خوشبختانه تفاهمنامه ها و اقدامات بسیار موثری با همکاری استانداری و سپاه در ورزش همگانی استان صورت گرفته و مهمتر اینکه تاکنون یک ریال هم از منابع استانی استفاده نکرده‌ایم و هر چه هزینه کردیم از اعتبارات سایر ارگان‌ها بوده است.

حاجتی با اشاره به اینکه هیات ورزش همگانی خوزستان، در ارزیابی عملکرد کشوری همواره مقام اول و دوم را داشته و با برنامه‌ریزی انجام شده، احتمال می‌دهیم در ارزیابی سال ۹۹، هیات اول کشور شده و تهران را پشت سر بگذاریم.