امیدعلی مرآتی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه تاکنون با اعمال برخی از تدابیر نظیر خاموشی نوبتی معابر و روشنایی بزرگراه ها و یا برخی از اماکن از خاموشی در سطح استان جلوگیری شده، خواستار مشارکت و همکاری مردم در مدیریت مصرف گاز و برق شد.
او با بیان اینکه به ازای روشنایی هر لامپ ۲۵۰ واتی یک متر مکعب گاز مصرف می شود، گفت: مشکل اصلی تامین سوخت نیروگاه های برق است و گرنه هیچ مشکلی برای تولید برق وجود ندارد، فقط سوخت آنها که گاز است امسال بدلیل مصرف بیش از اندازه مشترکان دچار مشکل شده که با مشارکت مشترکان حل میشود.
مراتی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: دادگستری برای تامین سوخت برخی از نیروگاه های برق دستور استفاده از مازوت را داده است، گفت: برای هر ساعت کار نیروگاه های برق از سوخت مازوت باید ۸۰ لیتر مصرف شود که بازدهی کم و هم آلودگی هوا را به دنبال دارد پس چه بهتر مشترکان در مصرف گاز صرفه جویی کنند تا سوخت نیروگاه ها دچار مشکل نشود.
وی با تاکید بر اینکه مشکل در تولید برق نیست، فقط سوخت رسانی به نیروگاه های برق با مشکل روبرو شده ابراز امیداوری کرد با هم افزایی شرکت گاز هرچه زودتر مشکل تامین سوخت حل شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه، پیک مصرف برق در شب گذشته را ۵۶۰ مگاوات اعلام کرد که نسبت به پیک مصرف برق در تابستان بیش از ۲۰۰ مگاوات کاهش یافته است.
مرآتی در ادامه گفت: کرمانشاه با داشتن ۲۵ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق؛ ۷۸۵ هزار مشترک برق دارد که ۸۳ درصد از آنها، یعنی ۶۵۲ هزار مشترک خانگی هستند که نشان از ضعف صنعت در این استان دارد.
وی همچنین تعداد مشترکان عمومی (ادارات، نهاد و ارگان ها) این شرکت را سه هزار و ۲۵۰ مشترک، مشترکان کشاورزی (چاه آب) هفت هزار و ۴۰۰، مشترک صنعتی سه هزار و ۱۱۱ و مشترک تجاری را هشت هزار و ۹۰۰ مشترک اعلام کرد.
مرآتی همچنین گفت: شرکت توزیع برق استان کرمانشاه ۱۱ هزار و ۷۵۸ کیلومتر شبکه هوایی، ۱۷ هزار و ۹۶۸ ترانس با تولید ۲ هزار و ۱۵۳ مگاوات شبکه توزیع، ۲۶۹ فید عمومی و ۳۱ فید تخصصی دارد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان، ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، ۳۴ شهر و ۳۷۱ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد.