تهران-ایرنا- رییس کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اینکه نباید نسبت به بیماری عادی انگاری شود، گفت: محدودیت‌ها تا ریشه کن شدن بیماری ادامه می‌یابد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «حسین ذوالفقاری» روز دوشنبه در نشست کمیته که با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، علیرضا رییسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت، استاندار تهران و نمایندگان دستگاه‌های ذی ربط در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه توفیقات به دست آمده در مبارزه با کرونا طی ماه‌های اخیر با همدلی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و البته همکاری و همراهی مردم به دست آمده است؛ تصریح کرد: باید از فرصت امروز برای مدیریت موثرتر بیماری کرونا نهایت استفاده را داشته باشیم و اجازه ندهیم در اثر اهمال کاری بیماری دوباره در کشور شیوع و اوج گیرد.

معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: امروز با همکاری مردم از روزانه ۴۰۰ فوتی و بالای ۱۰ هزار بستری به رقمی در حدود ۱۰۰ فوتی و بستری بسیار پایین رسیدیم و این موفقیت را باید تا مهار و ریشه کن شدن کامل بیماری استمرار دهیم.

رییس کمیته امنیتی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به وضعیت شهرهای کشور به لحاظ قرمز، زرد و نارنجی هم گفت: خوشبختانه امروز شهرهای نارنجی هم در حال تبدیل شدن به شهرهای زرد است و در صورت رعایت کامل طرح جامع هوشمند به زودی شاهد تغییر وضعیت شهرها خواهیم بود.

وی گفت: طبق آخرین آمارها ۴۰۱ شهر کشور در وضعیت زرد و ۴۳ شهر هم در شرایط نارنجی قرار دارد که سیاست قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا تبدیل شهرهای نارنجی به زرد و زرد و به سفید است.

ذوالفقاری تصریح کرد: تجربه به ما نشان داده که موفقیت با همدلی و هم افزایی ظرفیت‌ها به دست می‌آید و مهم تر از همه اینکه نباید در جامعه عادی انگاری پیش آید.  

وی یادآور شد: امروز یکی از نگرانی‌ها همین حس عادی انگاری است و شیوع دوباره بیماری با کاهش محدودیت‌هاست.

معاون امنیتی وزیر کشور اظهار کرد: باید رویکردی تعادلی در پیش گرفته شود و همان طور که از اسم طرح مشخص است که جنبه هوشمند دارد باید متناسب با واقعیت‌ها و ظرفیت‌های کشور، طرح به روز رسانی شود.

رییس کمیته امنیتی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه باید تا همه‌گیر شدن واکسن محدودیت‌ها به شکل هوشمند در کشور ادامه یابد، گفت: امروز مساله تهیه واکسن به اولویت برنامه ستاد ملی مقابله با کرونا تبدیل شده است و البته باید با به کارگیری مکانیسم‌های هوشمند محدودیت‌ها این امکان را فراهم سازیم که تا قبل از رسیدن واکسن، بیماری در کشور به مرحله مهار برسد.