تهران-ایرنا- دانشگاه‌ الزهرا و دانشگاه بین‌المللی D-۸ در راستای تقویت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی و با توجه به توان علمی، آموزشی و پژوهشی تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از دانشگاه الزهرا، تفاهم‌نامه‌ای بین این دانشگاه و دانشگاه بین المللی  D-۸ با موضوع استفاده دانشجویان  D-۸ از فضا و امکانات دانشگاه الزهرا اعم از کلاس‌های درسی، آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها، کتابخانه، اینترنت، نرم افزارها پس از تایید صلاحیت عمومی دانشجویان از طریق مراجع ذیصلاح و همچنین استفاده از خدمات آموزشی، پژوهشی، رفاهی و مشاوره‌ای اعضای هیات علمی دانشگاه الزهرا به عنوان عضو هیات علمی وابسته بر اساس آیین نامه استخدامی اعضای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوریمنعقد شد.

این تفاهم نامه به امضای مهناز ملانظری و عباس افخمی روسای دو دانشگاه و برای مدت ۵ سال امضا شد.

براساس تعهدات عمومی قید شده ، دانشگاه الزهرا مجوزهای لازم برای برگزاری دوره‌های مورد نیاز و رشته –گرایش‌های مورد نظر را از شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی دریافت کرده است.

موضوع این  نیز تنها شامل دانشجویان دانشگاه بین المللی D-۸ بوده و تنها دانشجویان معرفی شده در قالب این تفاهم نامه  امکان بهره‌مندی از این فرصت‌ها را خواهند داشت.

علاوه بر آن کلاس‌های درسی دانشگاه بین المللی D-۸ بر اساس اساسنامه دانشگاه به صورت مستقل و منحصراً به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.

 همچنین انتخاب استادان راهنما، داوران آموزش آزمون‌های جامع، جلسات دفاع از پایان‌نامه و هرگونه ارزیابی دانشجو باید توسط دانشگاه الزهرا پیشنهاد و پس از تایید از سوی کارگروه مشترک دانشگاه صورت گیرد.

مدرک تحصیلی دانش آموختگان نیز توسط هر دو دانشگاه به صورت مشترک صادر شده و به تایید خواهد رسید.

از شرایط و تعهدات اختصاصی این تفاهم‌نامه نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد: دانشگاه بین المللی D-۸ متعهد است با اعضای هیات علمی دانشگاه الزهرا که به تقاضای این دانشگاه بین المللی به عنوان عضو هیات علمی وابسته اعلام همکاری می‌کند، قرارداد همکاری منعقد کند.

گروه بین المللی D۸ با داشتن بیش از یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون جمعیت بین هشت کشور بزرگ اسلامیِ ایران، مصر، بنگلادش، مالزی، پاکستان، ترکیه، نیجریه و اندونزی تشکیل شد و این دانشگاه در سال ۹۸ بطور رسمی فعالیت خود را در دانشگاه بوعلی همدان با هدف همکاری در زمینه علم و فناوری به عنوان یکی از ملاک های توسعه آغاز کرد.