به گزارش ایرنا؛ نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در آیین افتتاح خانه هلال روستای حسینآباد شاملو و اسلامشهر آقگل از توابع بخش جوکار ملایر اظهار داشت: خانههای هلال یکی از اهداف بلندمدت جمعیت هلال احمر در راستای ایجاد فرهنگ خود امدادی در جامعه و فرصتی برای جوانان است.
حجت الاسلام احد آزادیخواه با بیان اینکه خانههای هلال موجب افزایش آمادگی جوامع محلی در برابر مخاطرات میشود افزود: با سیاستگذاریهای خوبی که جمعیت هلال احمر انجام داده، جوانان، داوطلبان و جامعه محلی میتوانند در شرایط بحرانی از امکانات مجموعه هلال احمر استفاده کنند.
وی تعامل بین مجموعههای مردمی همچون هلال احمر، بسیج و پایگاههای مقاومت بسیج را در انجام اقدامات مشارکتی اثرگذار دانست و بیان کرد: اسلامشهر آقگل که بهتازگی شهر شده است، با توجه به بعد طولانی مسافت به مرکز شهر ملایر و مرکز استان، نیاز به پایگاه اورژانس جادهای دارد.
رییس مجمع نمایندگان استان همدان با اشاره به اینکه شهرداری اسلامشهر آقگل قول مساعد داده زمین و امکانات مورد نیاز این پایگاه را در اختیار جمعیت هلال امر قرار دهد، خواستار انجام مطالعات و بررسیهای لازم توسط جمعیت هلال احمر استان در صورت اجرایی شدن این پایگاه شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان نیز گفت: با آغاز بهکار خانههای هلال، مردم در کلاس آموزشهای خودامدادی، مخاطرات و کمکهای اولیه شرکت میکنند و از این طریق انگیزه جوانان و اهالی روستاها برای افزایش و حفظ سطح آمادگی آنان بالا میرود.
علی سنجربیگی با بیان اینکه مردم با گذراندن دورههای آموزشی برای انجام اقدامات پیشگیرانه و پاسخگویی در زمان حوادث، میتوانند مشارکت فعال داشته باشند، هدف از تشکیل خانههای هلال را توسعه خدمات داوطلبانه و تابآوری جوامع محلی، آموزش تمام اهالی با ردههای سنی مختلف و ایجاد آمادگی برای پاسخگویی مناسب در زمان وقوع حوادث و بحرانها عنوان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: نیروهای آموزش دیده امدادی در خانههای هلال به عنوان بازوان توانمند جمعیت هلال احمر استان و اولین نجاتگرانی که در محل حادثه حضور پیدا میکنند، بتوانند ضمن افزایش سطح آگاهی امدادی اهالی، نسبت به خدماترسانی در زمان وقوع حوادث و بحرانها مفید واقع شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان از آمادگی جمعیت هلال احمر برای آموزش تمامی جوانان عضو خانههای هلال خبر داد و خواستار مشارکت جوانان و اهالی روستاهای شهرستان ملایر در کلاسهای امدادی به منظور بالا رفتن آگاهی آنها، تابآوری روستاهای ملایر و اثرگذاری خودامدادی اهالی شد.