به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن، مرحله دوم نهمین دوره ارزیابی از نیمه آبان آغاز و تا هفته اول دیماه ادامه یافت. این مرحله شامل قرائت تحقیق و مصاحبه در دو بخش قاریان و مدرسان بوده است که با توجه به شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد که در این مرحله ۱۰۸ نفر شامل ۹۲ قاری و ۱۶ مدرس موفق به کسب نصاب لازم در یکی از درجات یک تا چهار شدند.
داوری بخش تحقیق این مرحله را عباس امامجمعه، غلامرضا شاه میوه، احمد ابوالقاسمی، کریم دولتی، محمدرضا پورزرگری، سعید رحمانی، حسن مختاری و علیاکبر کاظمی بر عهده داشتند. در بخش مصاحبه نیز حمیدرضا مستفید، محمدرضا ستودهنیا، مهدی حسنی، غلامرضا شاه میوه، احمد ابوالقاسمی، حسن مختاری، مصطفی زرنگار، علیاکبر ملکشاهی، مهدی نباتی و محمدحسین فریدونی به عنوان ارزیاب و داور این بخش حضور پیدا کردند.
آزمون مرحله سوم (نظری) که به دروس نظری اختصاص دارد، نیمه دوم بهمنماه برگزار خواهد شد و قاریان و مدرسان می توانند با مراجعه به سامانه جامع ارزیابی، بخش آیین نامهها (آزمون نظری)، مواد آزمونی خود را از جداول مربوطه دریافت کرده و با آمادگی کامل در آزمون نظری شرکت کنند. افرادی که برخی از سرفصلهای منابع و دروس نظری را در مراکز آموزش عالی گذراندهاند، با ارسال مدرک معتبر و پس از تأیید آن در دبیرخانه ارزیابی، از آزمون دروس گذرانده شده، معاف خواهند شد.
شرکتکنندگان فرصت دارند تصاویر مدارک خود را تا تاریخ پایان دیماه از طریق پیام رسان سروش به شماره ۰۹۳۸۹۶۹۳۴۹۰ ارسال کنند.
به گزارش ایرنا نهمین دوره ارزیابی و اعطای گواهینامه تخصصی به قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم از اول خرداد امسال آغاز شد و داوطلبان با ثبت نام در سامانه مربوطه، آثار خود را برای ارزیابی داوران به دبیرخانه ارسال کردند.
طی هشت دوره گذشته ۳۴۳ نفر شامل ۲۲۳ قاری و ۱۲۰ مدرس، از سطح یک تا چهار، رتبهبندی شدند که از این تعداد، ۱۷ درصد خواهران و ۸۳ درصد برادران هستند.
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به منظور تعیین ساز و کاری جهت ارزیابی و رتبهبندی قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم و تسهیل تعامل و خدمترسانی دستگاههای مختلف به آنان، آییننامه ضوابط ارزیابی قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم در جلسه نهم شورای توسعه فرهنگ قرآنی در هفتم اسفند ۸۹ به تصویب رساند و برای اجرا به شورای عالی قرآن ابلاغ کرده و پس از آن هر سال حداقل یک دوره آزمون تخصصی برگزار و به قبولشدگان گواهینامه تخصصی قرائت و تدریس قرآن از سطح یک تا چهار اعطاء می شود.