تهران- ایرنا- شبکه‌ آزمایشگاهی فناوری های راهبردی در کشور با فعالیت ۸۰۶ عضو با هدف توسعه صنعت آزمایشگاهی و ارایه خدمات به محققان کشور فعالیت می کند.

به گزارش روز سه شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، پلتفرم به اشتراک‌گذاری دستگاه‌ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است، بر همین اساس این شبکه در این چند سال توانسته تعداد قابل توجهی از مجموعه های آزمایشگاهی را در یک شبکه تخصصی کنار هم قرار دهد.

در همین راستا تاکنون ۸۰۶ مجموعه آزمایشگاهی به عضویت این شبکه درآمده‌اند مجموعه‌های فناورانی که با اشتراک‌گذاری اطلاعات و تجهیزاتشان، توسعه صنعت آزمایشگاهی کشور را دنبال می‌کنند، نیمی از این مجموعه‌ها را بخش خصوصی تشکیل می‌دهد.

این آزمایشگاه ها ۱۷ هزار و ۸۳۶ دستگاه و تجهیز آزمایشگاهی را به اشتراک گذاشته‌اند تا علاقه مندان، پژوهشگران، دانشجویان و دیگر مجموعه‌ها از این امکانات بهره مند شوند.

در این شبکه خدمات متنوعی مانند حوزه فنی و مهندسی، مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن، محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی، زیست‌فناوری و پزشکی، داروسازی، سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت، علوم شناختی و مغز، صنایع دستی، مواد غذایی و غیره، ارایه می‌شود.