مهران جهانبازی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تعطیلی یکساله فعالیتهای این هیات به دلیل شیوع ویروس کرونا افزود: رشته بدمینتون از رشتههای مجوز دار برای فعالیت در زمان شیوع این ویروس است، اما نبود فضای اختصاصی برای اجرای برنامههای تمرینی و آموزشی، بدمینتونبازان استان را خانهنشین کرد.
وی افزود: در سالهای گذشته بیشتر تمرینات و برنامههای ورزش بدمینتون چهارمحال و بختیاری با هدف شناسایی استعدادهای این رشته در سالنهای ورزشی آموزش و پرورش دنبال میشد اما با شیوع ویروس کرونا این برنامهها نیز به تعطیلی کشیده شد و امیدها برای قهرمانپروری این رشته در سنین پایه بیسرانجام ماند.
جهانبازی به اجرای برنامههای این رشته در فضای مجازی از بهمن سال گذشته تاکنون اشاره و تصریح کرد: برای اجرای مسابقات بدمینتون و پیگیری آموزش ورزشکاران در فضای باز و در بوستانها نیز چندین برنامه در نظر گرفته شد که به علت احتمال تجمع و شیوع بیشتر ویروس، این برنامهها نیز به مرحله اجرا نرسید.
رییس هیات بدمینتون چهارمحال و بختیاری با اشاره به سابقه ۲۵ ساله بدمینتون در استان یادآور شد: نبود فضای اختصاصی،مهمترین مشکل در مسیر توسعه این رشته ورزشی در استان است چرا که انجام فعالیتهای بدمینتون وابسته به خطکشی زمین است و نمیتوان در زمینهای ورزشی چندمنظوره و با تعدد خطوط بهراحتی بدمینتون را انجام داد.
وی درباره اقدامات انجامشده برای رفع مشکل فضای اختصاصی و ایجاد خانه بدمینتون چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با پیگیریهای انجامشده و تنظیم پیشنویس تفاهمنامه همکاری با آموزشوپرورش، یکی از سالنهای ورزشی این اداره کل پس از دوران کرونا در نوبت عصر به هیات بدمینتون استان واگذار میشود تا امکان اجرای منسجمتر برنامههای این ورزش در شهر شهرکرد فراهم شود.
رییس هیات بدمینتون چهارمحال و بختیاری افزود: هماکنون دو کورت بدمینتون در سالن سوم خرداد مجموعه ورزشی تختی شهرکرد در اختیار هیات شهرستانی است که با توجه به وجود دیواره صخرهنوردی در این سالن و فضای عمودی مورد نیاز برای ورزش بدمینتون، استفاده مطلوب از این زمینها چندان مقدور نیست و رایزنیها با اداره کل ورزش و جوانان برای اختصاص کامل این سالن به هیات بدمینتون استان در حال پیگیری است.
وی یادآور شد: برای معرفی بدمینتون بهعنوان بخشی از فعالیتهای ورزش خیابانی و توسعه بعد همگانی این ورزش، استفاده از فضای بوستانها در شهرکرد و بروجن مدنظر قرارگرفته و جذب همکاری هر چه بیشتر شهرداریها در این زمینه در برنامههای هیات بدمینتون استان گنجاندهشده است.
جهانبازی در ادامه بابیان اینکه تمامی برنامههای هیات بدمینتون بر روی شناسایی و پرورش استعدادهای ردههای سنی پایه متمرکز شده است، گفت: در آخرین دوره مسابقات قهرمانی نونهالان کشور در سال گذشته تیم استان به نتایج خوبی در مقابل تیمهای مطرح دیگر استانها دست یافتند که این نتایج نویدبخش پرورش قهرمانان این رشته در چهارمحال و بختیاری در آینده خواهد بود.
وی ارتقای توانمندی مربیان در توسعه ورزش بدمینتون را مؤثر و ضروری دانست و ادامه داد: تعداد مربیان درجه سه بدمینتون در استان قابلتوجه است اما تا زمانی که راه برای ایجاد محرکهای مالی و درآمدزایی از این رشته ایجاد نشود، تعدادی کمی از مربیان برای فعالیت در بدمینتون پیشقدم میشوند.
رییس هیات بدمینتون چهارمحال و بختیاری، برنامهریزی برای راهاندازی هیاتهای شهرستانی لردگان، کیار، اردل، بن و کوهرنگ و بهکارگیری نیرویهای فعال، ارتقای سطح مربیان و داوران و ادامه طرحهای استعدادیابی را از اولویتهای این هیات در دوران پس از کرونا برشمرد.
به گزارش ایرنا، در سال ۹۸ و پیش از شیوع کرونا نزدیک به ۹۰۰ ورزشکار در چهارمحال و بختیاری در رشته بدمینتون سازماندهی شدند.