به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز سه شنبه در دیدار معاون اداری ومالی حوزه هنری کشور با اشاره به اینکه اکنون استان بدلایلی با مشکلات و ضعف جدی در بخش زیرساختهای فرهنگی و هنری مواجه است اظهار داشت: در کردستان ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه فرهنگ و هنر دارد لذا میطلبد برای رفع مشکلات این حوزه متولیان امر مسوولانه وارد عمل شوند.
وی از سینما بهمن سنندج به عنوان مکانی ارزشمند فرهنگی و هنری در سنندج و استان نام برد و گفت: استفاده بهینه از این مکان و کارآییهای متنوع آن موجب شده تا این مکان به عنوان مرکز اصلی فعالیتهای فرهنگی وهنری استان معرفی شود.
استاندار کردستان یادآور شد: یکی از مشکلات عمده ما در استان در بخش ارتباط مسوولان با مردم است که بدلیل ارتباط خوب مجموعه حوزه هنری با جامعه هنرمندان و سایر اقشار جامعه، شاهد اعتمادسازی بسیار خوبی از طرف حوزه هنری در استان بودهایم که جای قدردانی دارد.
مرادنیا به ساخت پردیس سینمایی در سقز اشاره کرد و گفت: درسایه لطف الهی و همت و تلاش مجموعه حوزه هنری شاهد پیشرفت بسیار خوب این پروژه بودهایم و امیدواریم این پردیس چند سالن با امکانات خوبی که در آن پیش بینی شده است به پاتوقی امن و مطمئن برای مردم سقز تبدیل شود.
وی با اشاره به کمبود فضاهای فرهنگی در سایر شهرهای استان گفت: انتظار داریم به زودی حوزه هنری با توجه به دغدغهای که دارد در خصوص ساخت مجموعه سینمایی در شهرهای کامیاران و قروه نیز اقدام کند و دراین زمینه استاندای با تمام توان از حوزه هنری حمایت خواهد کرد.
استاندار کردستان با اشاره به پیاده راه خیابان فردوسی سنندج، گفت: این پیاده راه یک ضرورت مهم برای سنندج بود که با همت شهرداری و دیگر ادارات در دوران سخت کرونا به انجام رسید که میطلبد در فضاسازی های آن به مسائل فرهنگی وهنری با استفاده از پتانسیل های هنری وفرهنگی و ایجاد پاتوق های فرهنگی وهنری اقدام شود.
سالنهای سینمایی خانوادگی در کشور ایجاد میشود
معاون اداری و مالی حوزه هنری کشور نیز در این دیدار با قدردانی از حمایتهای استاندار از توسعه زیر ساختهای فرهنگی وهنری گفت: ما در هر استانی که حضور پیدا میکنیم در ابتدا به بیان مشکلات و کمبودها میپردازیم، و با توجه به دغدغهای که دراین زمینه در استان وجود دارد امیدواریم با همکاری استانداری بتوانیم بخشی از معضلات زیر ساختی استان را مرتفع کنیم.
عبدالحمید قرهداغی با اشاره به موضوع خانواده به عنوان یکی از موضوعات مهم حوزه هنری و ایجاد سالنهای سینمایی خانوادگی افزود: ایجاد سالنهای کوچک سینمایی با ظرفیتهای محدود ۲۰ تا ۳۰ نفره میتواند محلی برای حضور یک جمع خانواده همزمان برای دیدن فیلمهای سینمایی باشد.
وی اظهار داشت: تجهیز سالنهای سینمایی بین سه تا چهار میلیارد ریال هزینه نیاز دارد که با کوچکسازی این سالنها در کنار توجه به همنشینی خانوادهها در کنار هم میتواند در بالا بردن راندمان مالی سینمادار هم کمک کند.
قره داغی ساخت سالنهای سینمایی در کشور را از اولویت های حوزه هنری اعلام کرد و گفت: سینما یکی از مولفههای توسعه ای محسوب میشود و با اقداماتی که در این زمینه در استان و در شهرهای سنندج، سقز و بیجار در حال انجام است افزایش بیش از ۹۰۰ صندلی به سرانه صندلی سینمایی در استان را شاهد خواهیم بود که یک جهش بسیار خوب محسوب میشود.
وی افزود: با تکمیل پروژههای درست اقدام تعداد سالن های سینمایی حوزه هنری در استان از چهار سالن به ۱۳ سالن و سرانه صندلی از یک هزار و ۱۰۰ صندلی موجود به بیش از ۲هزار صندلی سینمایی افزایش پیدا میکند که بسیار آمار خوبی است.
معاون اداری ومالی حوزه هنری کشور اعلام کرد: یک نوید هم به مردم شهرستان بیجار و آن هم تجهیز سالن های سینما آزادی بیجار به سیستم صوت دالبی است که در قبال حمایت های مسوولان استان به توجه به توسعه فرهنگ وهنر در استان به زودی انجام خواهد شد.