ابوطالب جلالی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فلسفه حضور خبرنگاران در نشست های مدیران دستگاه های اجرایی به جهت ایجاد فضای مطالبه گری برای مردم است.
وی با بیان اینکه ذینفعان و مردم باید از خدمات هر دستگاه اجرایی مطلع شوند، اظهار داشت: با توجه به امکانات، قابلیت ها و مزیت های موجود در شهرستان و ماموریتی که برای هر دستگاه اجرایی تعریف شده باید یک اتفاق خوب و امیدوار کننده برای مردم بیفتد.
جلالی با بیان اینکه خبرنگاران در ایجاد این اتفاق خوب نقش به سزایی دارند، ابراز داشت: یک مسوول در هر جایگاهی باید پاسخ گو باشد و اقدامات خود را به اطلاع مردم برساند که این امر به رغم همه امکانات و قابلیت های خوبی که در شهرستان وجود دارد، تاکنون اتفاق نیفتاده است.
سرپرست فرمانداری شاهرود با بیان اینکه قانون نقش تسهیل گری در ایفای برنامه های اجرایی دارد، تصریح کرد: وضع قانون برای ایجاد شرایطی است که بتوان از موقعیت های گوناگون در بخش های معدنی، کشاورزی و صنایع استفاده کرد اما در برخی موارد این گونه برداشت می شود که قانون بیشتر نقش ممانعت و جلوگیری را دارد.
جلالی ادامه داد: یکی از دلایل فقدان نتیجه گیری برنامه های دستگاه های اجرایی این است که مسوولیتی که برای هر دستگاه تعریف شده را به درستی انجام نمی دهند.
وی گفت: خبرنگاران باید مسوولان ناکارآمد دستگاه های اجرایی معرفی کنند ، هر چند در مواردی ممکن است از سوی برخی مورد هجمه قرار گیرند.
سرپرست فرمانداری ویژه شاهرود ادامه داد: از آنجا که خبرنگاران به خاطر مردم و منافع آن ها تلاش می کنند، چنانچه در اجرای وظایفشان دچار مشکلی شوند، از سوی مردم حمایت خواهند شد.
جلالی گفت: باید کار و تلاش برخی مدیران نیز که با برنامه و جدیت در حال تلاش هستند، به مردم شناسانده شده و از آن ها تقدیر شود..
وی با بیان این که ، خبرنگاران باید به نیابت از مردم مطالبات آن ها را پیگیر باشند، افزود : این امر باعث می شود مسوولان در هر جایگاهی که باشند پاسخگو بوده و در اجرای وظایف دقت بیشتری کنند.
به گفته وی، خبرنگاران باید با جدیت نقش مطالبه گری خود را ایفا کرده و در این راستا مدیران دستگاههای اجرایی هم نباید ناراحت شوند.
شهرستان شاهرود با ۵۳ هزار کیلومتر مربع وسعت و بیش از ۲۲۰ هزار تن جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.